Minecraft Tactics: Real-Time Strategy σε prototype έκδοση

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Minecraft Tactics: Real-Time Strategy σε prototype έκδοση

Minecraft Tactics: Real-Time Strategy σε prototype έκδοση

Δημιουργήθηκε από γραφίστα της Mojang.

Ο 3D Artist Brendan Sullivan έστειλε βιογραφικό στη Mojang, εταιρεία ανάπτυξης του Minecraft, βάζοντας ένα prototype παιχνιδιού με την ονομασία Minecraft Tactics.

Το παιχνίδι αυτό αποτελούσε ένα Real-Time Strategy και κατά βάση εάν υποθετικό σενάριο του πως θα ήταν το Minecraft αν όντως κυκλοφορούσε και ως παιχνίδι στρατηγικής. Για την ακρίβεια, η Mojang ζητάει κατά καιρούς από ορισμένους αιτούντες για εργασία να στείλουν ένα αντίστοιχο σενάριο υλοποίησης του Minecraft σε άλλο genre.

Ο συγκεκριμένος γραφίστας είναι και developer, οπότε αντί να στείλει απλά κάποια γραφικά, το πήγε ένα level πιο πάνω κι έφτιαξε ένα ολόκληρο demo παιχνιδιού για να πάρει την δουλειά! Την είδηση αυτή την δημοσίευσε στο Twitter. Εν τω μεταξύ το concept αυτό ταιριάζει άριστα στο Minecraft.

Η κίνηση αυτή από τον Sullivan ήταν αρκετά για να του εξασφαλίσει την θέση. Ο ίδιος δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες υλικό από το παιχνίδι του και λαμβάνει θετικά σχόλια. Άραγε η Mojang έχει ως στόχο όντως να το υλοποιήσει; Για να δούμε. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification