Ειδήσεις Strategy Legends of Runeterra open beta

Legends of Runeterra open beta

Thursday, 23 Jan 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/c2/7b/legends-of-runeterra-85-1578860328.jpg
 

Legends of Runeterra open beta

Δε θα διαγράφει την πρόοδο των παικτών σύμφωνα με την καινούρια ενημέρωση της Riot Games. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/1/20] Το δεύτερο παιχνίδι από το σύμπαν του League of Legends είναι το Legends of Runeterra, ένα Card game, το οποίο αναπτύσσεται εδώ και χρόνια και ανακοινώθηκε πέρυσι, αρχικά σε closed beta.

Πλέον όμως ήρθε ο καιρός να μπορέσουμε όλοι να το παίξουμε, καθώς η Riot Games ανακοίνωσε ότι η open beta ξεκινάει στα PC στις 24 Ιανουαρίου και ώρα 21:00. Αν ωστόσο κάνετε εγγραφή μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στο επίσημο site τότε θα μπορέσετε να παίξετε από τις 23 Ιανουαρίου, δηλαδή μία ημέρα νωρίτερα.

Όταν θα ξεκινήσει η open beta, τα accounts όλων των χρηστών θα γίνουν reset για μια τελευταία φορά και θα ξεκινήσει και επίσημα το Ranked mode, η κορυφή του οποίου είναι το Master Level. Μέσα στο μήνα θα δούμε και τις επιλογές Challenge friend, Friends list και τα νέα leaderboards.

[UPDATE: 23/1/20 - Δε θα διαγράφει την πρόοδο των παικτών σύμφωνα με την καινούρια ενημέρωση της Riot Games] H Riot Games προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την open beta του Legends of Runeterra, ενόψει και της κυκλοφορίας της που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου.

Η σημαντικότερη ίσως, είναι πως όσοι συμμετέχουν στην open beta δε θα χρειάζεται να ανησυχούν μήπως χάσουν τις κάρτες, το rank, ή τα νομίσματά τους. Η Riot Games διαβεβαίωσε πως κανένας λογαριασμός δε θα διαγραφεί μέχρι την πλήρη έκδοση του Legends of Runeterra, αργότερα μέσα στο 2020.
Επιπλέον, εξίσου σημαντικές είναι και οι αλλαγές στα ranked modes, social features και economy changes. Το ranked mode θα είναι μία ανταγωνιστική «beta Season” στα πρότυπα του League of Legends, όπου με κάθε νίκη θα κερδίζετε LP και στα εκατό θα μεταπηδάτε στην επόμενη κατηγορία. Αξιοσημείωτο είναι δε και το γεγονός πως εάν χάσετε δε θα υποβιβάζεστε στην προηγούμενη κατηγορία που ήσασταν.

 Η σελίδα της open beta αναφέρει: "Ένα πρόβλημα με τα card games είναι πως για να αναβαθμιστείτε θα πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένες τακτικές. Εμείς θέλουμε να τεστάρετε διαφορετικές τεχνικές χωρίς να θυσιάσετε κάτι από τη πρόοδο σας. Έτσι όταν θα φτάσετε σε ένα επίπεδο στο Legends of Runeterra, να το διατηρήσετε για το υπόλοιπο της σεζόν".

Η επόμενη σημείωση αφορά στα economy changes και πως οι παίκτες θα κερδίζουν νέες κάρτες. Υπάρχει αναλυτικό post που εξηγεί επακριβώς τη διαδικασία αλλά με μία πρώτη ματιά τα premium και τα non-premium νομίσματα έχουν προσαρμοστεί ώστε να μπορούν να αποκτηθούν σε διαφορετικές περιοχές, εξίσου.

Τέλος όσον αφορά τα social features θα μπορείτε να προκαλέσετε τους φίλους σας και να ανταλλάξετε κάρτες.

Διαβάστε περισσότερα για το Legends of Runeterra.

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification