Crusader Kings 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Crusader Kings 3

Crusader Kings 3

Developer diary με τα parks. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 20/10/19] Η συνέχεια ενός ακόμη Grand Strategy είναι γεγονός, καθώς η Paradox Interactive ανακοίνωσε το Crusader Kings 3.

Για άλλη μια φορά θα κληθείτε να φτιάξετε την δυναστεία σας, ενώ η πλοκή της ιστορίας θα σας προσφέρει μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Τα μοντέλα των χαρακτήρων του παιχνιδιού έχουν σχεδιαστεί με πλήρες 3D render, ενώ ο χάρτης θα έχει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Το ομώνυμο Strategy έκλεισε 15 χρόνια ζωής και μέχρι σήμερα το έχουν παίξει ένα εκατομμύριο παίκτες.

[UPDATE: 29/2/20 - Developer diary] Στο developer diary της Crusade, η Paradox παρουσιάζει το σύστημα RPG lifestyle.

 

Τα Lifestyles θα καθορίζουν τα μέρη του παιχνιδιού στα οποία θα πρέπει να εστιάσετε. Θα μπορείτε για παράδειγμα να δώσετε βάση στη θρησκεία, ακόμα και να ξεκινήσετε την δική σας αίρεση ή να ακολουθήσετε τον δρόμο της βίας.

Κάθε lifestyle θα έχει τρεις κατηγορίες από perks και έτσι θα μπορείτε να ξοδέψετε τα perks εκεί που επιθυμείτε. Αν ακολουθήσετε την Θεολογική οδό, τότε θα έχετε bonus εκμάθησης. Τα perks θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα abilities σας.

Το Crusader Kings 3 θα κυκλοφορήσει το 2020 για PC, μέσω του Steam και του Microsoft Store, ενώ θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Xbox Game Pass, για όσους είστε συνδρομητές από την κυκλοφορία του κι έπειτα.

Διαβάστε το review του Crusader Kings 2 και συζητήστε για το Crusader Kings 3 στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification