League of Legends: Η Neeko είναι η νέα LGBTQ champion

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
League of Legends: Η Neeko είναι η νέα LGBTQ champion

League of Legends: Η Neeko είναι η νέα LGBTQ champion

Μία Lizard που μεταμορφώνεται σε άλλους champions.

 

Η Riot Games ανακοίνωσε την Neeko, μία νέα champion που αποτελεί Lizard με abilities που της επιτρέπουν να μεταμορφωθεί σε οποιοδήποτε συμμαχικό champion.

Η μεταμφίεσή της "σπάει" αν επιτεθεί ή αν δεχθεί επίθεση. Αυτό βέβαια σημαίνει και νέες στρατηγικές στο πεδίο της μάχης.

Ελέγχοντας την Neeko μπορείτε για παράδειγμα να μεταμορφωθείτε σε Jungler ή σε έναν δυνατό χαρακτήρα του top lane (π.χ. Jax) και να τρέψετε τον εχθρό σας σε φυγή. Τι θα συμβεί όμως αν ο εχθρός σας προσεγγίσει για μάχη; Μένει να δούμε στην πράξη αν η Neeko θα είναι επί της ουσίας ανταγωνιστική, καθώς ειδικεύεται όπως θα δείτε περισσότερο σε evade τακτικές, μιας και μπορεί για παράδειγμα να ξεφεύγει (σ.σ. σπάει σε δύο μέρη).

Ο Matt Dunn, συγγραφέας της Riot Games, δήλωσε ότι η Neeko είναι λεσβία, καθώς ορισμένοι πρόσεξαν τις ξεχωριστές αλληλεπιδράσεις της με άλλους γυναικείους χαρακτήρες. Ωστόσο, η Neeko δεν είναι ο πρώτος LGBTQ champion, καθώς έχει προηγηθεί ο Varus.

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends που έρχεται σε κόμικ της Marvel.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification