Gears POP!

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Gears POP!

Gears POP!

Δωρεάν στα κινητά. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/11/18] Στις 11 Ιουνίου η Microsoft παρουσίασε στην E3 2018 το Gears POP! Ένα Strategy/Shooter για κινητά, με ήρωες από την σειρά Gears of War.

Θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Funko Pop, η οποία δημιουργεί τις δημοφιλείς φιγούρες. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Πριν από μερικές ώρες η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, το οποίο παρουσιάζει το gameplay του παιχνιδιού. Η μάχη θα παίζεται απ' ότι φαίνεται με την οθόνη κάθετα. Θα υπάρχουν γύροι και θα δίνετε εντολές στις μονάδες σας για το πως θα κινηθούν, χρησιμοποιώντας ακόμα και κάλυψη και ελέγχοντας παράλληλα ειδικά powers που βγάζουν, αλλά και turrets. Υπάρχουν δύο στήλες από σημεία κάλυψης που θα χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο, ενώ ο εχθρός θα διαθέτει και γιγαντόσωμες και σκληροτράχυλες ομάδες.

Ρίχνοντας turrets του αντιπάλου κερδίζετε πόντους. Στον τελευταίο γύρο -που θα διαρκεί ένα λεπτό- θα υπάρχουν double powers, κοινώς διπλές δυνάμεις στις μονάδες, ώστε το παιχνίδι να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα. Αν δεν υπάρχει ούτε τότε νικητής θα χρησιμοποιηθεί ο ξαφνικός θάνατος, δηλαδή όποια ομάδα χάσει ένα turret χάνει και το παιχνίδι. Κάπως έτσι έχασε και ο Tyler Bielman (Lead Game Designer), από την ίδια του την A.I.!

[UPDATE: 19/8/19 - Δωρεάν στα κινητά] Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγο, στα πλαίσια του Xbox Inside, ότι το Gears Pop! θα διατεθεί δωρεάν στα κινητά.

Θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου για Android και iOS. Δείτε και το νέο τρέιλερ:

Συζητήστε για το Gears Tactics και το Gears POP στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης περισσότερα για το Gears 5.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 15/11/2018 19:49
Λατρεύω τα POP και το παιχνίδι φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω. :)
Notification