Ειδήσεις Strategy Cyberpunk 2077 Card game

Cyberpunk 2077 Card game

Thursday, 01 Aug 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ec/f8/03/cyberpunk-2077-after-life-600x338-47-1564682003.jpg
 

Cyberpunk 2077 Card game

Μετά το επιτραπέζιο...έρχεται και συνέχεια!

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι μετά το table-top RPG θα κυκλοφορήσει ακόμα και Card game για το επερχόμενο RPG της, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα games της αγοράς.

Το Card game θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και θα ονομάζεται Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Card Game. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα φέρει κάρτες, κατασκευάστηκε σε συνεργασία της CD Projekt RED με την CMON, κατασκευάστρια εταιρεία επιτραπέζιων.

Στο Card game θα ελέγχετε τους Fixers, οι οποίοι αποτελούν τους "brokers δεδομένων και ιθύνων νου της Night City", όπως αναφέρει η Πολωνική εταιρεία. Θα χρειαστεί να στρατολογήσετε cyberpunks και να τους εξοπλίσετε ώστε να τους στείλετε σε αποστολές. Κάθε επιτυχημένη αποστολή αυξάνει το Street Cred σας, ενώ οι μισθοφόροι σας θα γίνουν βετεράνοι, κάτι που θα έχει σημασία ως προς την γνώση και την εμπειρία των νεότερων recruits.

Για αρχή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το πως ξοδεύετε τα Street Creds ώστε να αναπτυχθείτε σωστά, ενώ όταν αποκτήσετε καλές πηγές εσόδων, εκεί θα αξίζει να αναπτυχθείτε. Το Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Card Game θα κυκλοφορήσει το 2020.

Δείτε πως φαίνεται το Cyberpunk με γραφικά PS1.

Το Cyberpunk 2077, θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification