Ειδήσεις Strategy Το League of Legends στην Κίνα αποκτά σύστημα "αντι-εθισμού"

Το League of Legends στην Κίνα αποκτά σύστημα "αντι-εθισμού"

Wednesday, 24 Jul 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b0/c1/4e/league-of-legends-china-39-1564002338.jpg
 

Το League of Legends στην Κίνα αποκτά σύστημα "αντι-εθισμού"

Για να μην..."εθίζονται" οι νέοι με τις ώρες.

 

Σύμφωνα με την Los Angeles Times, η Tencent, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του League of Legends στην Κίνα, επέβαλε στη Riot Games να εισάγει ένα σύστημα "αντι-εθισμού" στο παιχνίδι, κάτι που ζήτησε η κυβέρνηση της Κίνας.

Συγκεκριμένα, το σύστημα αυτό πετάει έξω όσους ανήλικους παίκτες συμπληρώσουν δύο ώρες gameplay ημερισίως. Σε περίπτωση που αυτό δεν εφαρμοζόταν τότε η Riot Games θα αναγκαζόταν να χάσει την άδεια του παιχνιδιού στην Κίνα, καθώς το επέβαλε η κυβέρνηση. Επίσης, οι νέοι παίκτες διαφόρων ακόμη Αμερικάνικων games, όπως τα Fortnite και World of Warcraft, έχουν καταγραφή χρόνου για το πόσο παίζουν. Οι νέοι κάτω των 18 θα έχουν τους ανάλογους αποκλεισμούς αν παίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Matt Erickson, εκτελεστικός διευθυντής της Digital Privacy Alliance, δήλωσε πως "Είναι στο χέρι των Αμερικανικών εταιρειών να αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν σε αυτού του είδους την επιτήρηση. Όσες το κάνουν δεν θα έχουν άγνοια αλλά θα είναι συνένοχοι με τους κανόνες της Κινεζικής αστυνομίας".

Η Tencent εισάγει στην Κίνα games, όπως τα Fortnite, PUBG και Clash of Clans, ενώ στο παρελθόν ήταν θύμα των απαγορεύσεων της Κινεζικής κυβέρνησης. Το Google και το Facebook είχαν επίσης δυσκολίες λειτουργίας κατά το παρελθόν, καθώς βρισκόντουσαν στο δίλημμα του αν θα χρησιμοποιήσουν λογοκριμένες εκδόσεις της πλατφόρμας τους στην Κίνα ή αν θα απέχουν. Η Google έχει αποχωρήσει από την Κίνα απ' το 2010 διότι δεν θέλησε να λογοκρίνει τον Chrome, αλλά από το 2018 υπάρχουν φήμες για την δημιουργία ενός λογοκριμένου browser με τίτλο Project Dragonfly.

Διαβάστε περισσότερα για το LoL Pro View modeτο League of Legends για κινητά και το animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις.

Διαβάστε το review του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Ελάτε να παίξουμε μαζί League of Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification