Apple Arcade: Ημερομηνία κυκλοφορίας και δωρεάν μήνας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Apple Arcade: Ημερομηνία κυκλοφορίας και δωρεάν μήνας

Apple Arcade: Ημερομηνία κυκλοφορίας και δωρεάν μήνας

Μπαίνει με θράσος στον ανταγωνισμό.

[Αρχική δημοσίευση: 10/9/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και κόστος] Στα πλαίσια ενός event που διεξήχθη πριν από λίγες ώρες από την Apple, η Αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε τρία exclusive games για iOS και την τιμολογιακή πολιτική της για το Apple Arcade.

Τα αποκλειστικά games θα είναι το Super Frogger των Q Games και Konami (3D πλέον καθώς ο βάτραχος θα περνάει απέναντι...στη σύγχρονη εκδοχή του), το Shinsekai: Into the Depths της Capcom με twin-stick controls και το Sayonara Wild Hearts των Simogo και Annapurna Interactive. Τα τρία αυτά games θα κυκλοφορήσουν στο Apple Arcade, ενώ η Apple υποσχέθηκε 100 games στο λανσάρισμα

Το Apple Arcade θα κυκλοφορήσει σε 150 χώρες ανά τον κόσμο, ένα πολύ σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, έναντι του Google Stadia που θα ξεκινήσει σε περιορισμένο αριθμό χωρών.

[UPDATE: 20/9/19 - Κυκλοφορεί από σήμερα με ένα μήνα δωρεάν trial] Το Apple Arcade κυκλοφορεί από σήμερα και έχει ένα μήνα δωρεάν για να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

Το Apple Arcade κυκλοφορεί σε 150 χώρες ανά τον κόσμο.

Η συνδρομή του Apple Arcade ανέρχεται σε 5 ευρώ το μήνα. 

Δείτε γιατί το νέο Apple Mac Pro κοστίζει 6.000-40.000 δολάρια και συζητήστε για αυτόστο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification