ΑΚΜΗ Gaming Festival 2

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
ΑΚΜΗ Gaming Festival 2

ΑΚΜΗ Gaming Festival 2

Την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Το δεύτερο AKMI Gaming Festival είναι γεγονός!

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, 10:00 – 17:00, οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσουν το δεύτερο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη με ελεύθερη είσοδο, αφιερωμένο στην εικονική πραγματικότητα και το ψηφιακό παιχνίδι. Σκοπός του #AGF2 είναι να συνδυάσει το mobility, την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και την τεχνολογία, με την εκπαίδευση, μέσω της γνωριμίας με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που αποτελεί την 1η σχολή Video Game στην Ελλάδα!

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με την αγαπημένη YouTuber και No1 ιέρεια των eSports στη χώρα μας, Χριστιάνα Θάνου, να παρακολουθήσουν ομιλίες από σπουδαίους επαγγελματίες της βιομηχανίας του Gaming, της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, να συμμετάσχουν σε ακαδημαϊκές συναντήσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Τέλος, θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του χώρου και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας στην ειδικά διαμορφωμένη VR Gaming Area powered by Seven Spots.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.
Χορηγός Επικοινωνίας: Gameworld.gr

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260 200
www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification