Ειδήσεις Events E3 2019: Bethesda press conference

E3 2019: Bethesda press conference

Saturday, 30 Mar 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/f7/31/bethesda-e3-2019-100-1552933967.png
 

E3 2019: Bethesda press conference

Δεν θα δούμε The Elders Scrolls VI ή Starfield. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/3/19] Η Bethesda θα διοργανώσει μία συνέντευξη τύπου και στην E3 2019, κάτι που θα σημάνει την πέμπτη press conference στις μέχρι τώρα εκθέσεις E3.

Η Αμερικάνικη εταιρεία θα προσπαθήσει να μετριάσει την κατακραυγή των gamers με το Fallout 76, αν και πλέον με την κυκλοφορία του The Elder Scrolls VI σίγουρα μια παρουσίαση τρέιλερ ή gameplay από την alpha θα έκανε πολλούς να ξεχάσουν τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών.

Το μόνο σίγουρο παιχνίδι για την παρουσίαση είνα ιτο DOOM Eternal, ενώ αναμένεται να μάθουμε περισσότερα και για το Wolfenstein: Youngblood. To Starfield, ένα ακόμη πολυαναμενόμενο παιχνίδι (ίσως αμέσως μετά το Elder Scrolls VI) βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης οπότε και αυτό ανήκει στα αουτσάιντερ.

Η συνέντευξη τύπου της Bethesda θα λάβει χώρα λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 9ης Ιουνίου και για την ακρίβεια ξημερώματα 10 Ιουνίου και ώρα 00:30. Δείτε την στο GameWorld.gr με live ανταπόκριση των όσων συμβαίνουν.


Φέτος στην E3 2019 η Sony και η EA δεν θα διοργανώσουν συνεντεύξεις τύπου, αλλά θα έχουν κανονικά τα περίπτερά τους, όπως άλλωστε και σε κάθε έκθεση.

[UPDATE: 30/3/19 - Δεν θα δούμε The Elders Scrolls VI ή Starfield] Η Bethesda ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δείξει κάτι καινούριο από τα The Elders Scrolls VI ή Starfield στην E3 2019.

Παρά το γεγονός το ότι η Bethesda επιβεβαίωσε πως θα έχει για ακόμα μία χρονιά την δική της press conference στην ετήσια έκθεση, αποκαλύφθηκε από την ίδια την εταιρεία πως δύο εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της θα είναι απόντα από την παρουσίασή της. Όλα τα παραπάνω προέκυψαν από τις δηλώσεις του Todd Howard στην PAX East: “Είναι μία μικρή όψη της τεχνολογίας που χτίζουμε. Οι fans πρόκειται να δουν τη νέα μας μηχανή γραφικών στο Starfield. Έτσι, το The Elders Scrolls VI θα είναι η δεύτερη φορά που θα την αξιοποιήσουμε και πριν ρωτήσετε τίποτα να είστε υπομονετικοί. Θα χρειαστεί χρόνος. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα συζητήσουμε στην E3, για κανένα από τα δύο αυτά games, φέτος. Επομένως υπομονή παρακαλούμε. Θα θέλαμε πολύ βέβαια να σας δώσουμε μία γεύση λόγω της επετείου των The Elder Scrolls”.

Δείτε τι θα ισχύσει για την E3 2019 όσον αφορά τις άλλες εταιρείες και συζητήστε περισσότερα για την έκθεση στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 30/03/2019 21:09
Στις next generation κονσόλες μας έδωσε The Elder Scrolls V Remake....τι να πεί κανείς γι'αυτή την Bethesda.....απ ό την γενιά του PS3,στην γενιά του PS5 και για το PS4 τίποτα.
Notification