Draugen: Adventure στη Νορβηγία των 20's

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Draugen: Adventure στη Νορβηγία των 20's

Draugen: Adventure στη Νορβηγία των 20's

Από τους δημιουργούς του Dreamfall Chapters.

 

Η Red Thread Games, εταιρεία ανάπτυξης του Dreamfall Chapters με developers από τα Dreamfall: The Longest Journey και The Secret World, ανακοίνωσε το Adventure Draugen, το οποίο διεξάγεται στη Νορβηγία της δεκαετίας του '20.

Στόχος σας σε αυτό το Adventure θα είναι να βρείτε την χαμένη σας αδερφή. Στο πρώτο τρέιλερ τα γραφικά δείχνουν εκπληκτικά. Το παιχνίδι θα είναι single-player. Θα βρίσκεστε στο 1923 και θα αναλαμβάνετε τον ρόλο του Edward Charles Harden, ενός Αμερικανού ταξιδιώτη ο οποίος ήρθε στη Νορβηγία για να βρει την χαμένη του αδερφή. Μαζί θα έχετε για συντροφιά την Lissie και θα πρέπει να εξερευνήσετε τα φιορδ και τα βουνά της χιονισμένης Νορβηγίας.

Το Draugen θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC, PS4 και Xbox One. Το soundtrack έχει αναλάβει ο Simon Poole (Dreamfall, The Secret World, The Park, Dreamfall Chapters), ενώ σεναριογράφος είναι ο Written by Ragnar Tørnquist (The Longest Journey, Dreamfall, The Secret World, Dreamfall Chapters).

Συζητήστε για το Draugen στο παρακάτω forum topic. Δείτε επίσης τα reviews των Dreamfall.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification