YouTuber συνέδεσε ηλεκτρικό διάδρομο στο PS4 για να παίξει Death Stranding

Hot
YouTuber συνέδεσε ηλεκτρικό διάδρομο στο PS4 για να παίξει Death Stranding

YouTuber συνέδεσε ηλεκτρικό διάδρομο στο PS4 για να παίξει Death Stranding

Η δημιουργία άρεσε στους Hideo Kojima και Norman Reedus.

Ο YouTuber Allan Pan, συνέδεσε έναν ηλεκτρικό διάδρομο στο PS4 για να παίξει Death Stranding και βάση του βίντεο που ανέβασε, λειτουργεί μια χαρά.

Ο Pan ήθελε να δημιουργήσει έναν controller για να παίξει το Death Stranding όπως θα έπρεπε να παίζεται κατά τα λεγόμενά του. Έτσι βρήκε έναν σπασμένο ηλεκτρικό διάδρομο στο δρόμο και τον ανακατασκεύασε ώστε να είναι συμβατός με το Dualshock 4.

Όταν ο Pan περπατάει με γρήγορο ρυθμό, ο Sam Bridges ξεκινάει να περπατάει επίσης. Όταν ο Pan τρέχει, ο ηλεκτρικός διάδρομος λειτουργεί σαν να πατάει ο Pan την σκανδάλη στο DS4 και ο Sam ξεκινάει να τρέχει επίσης. Για να ολοκληρώσει την κατασκευή του σύνδεσε και ακόμα ένα PS4 controller για να έχει τον δεξί μοχλό και φόρεσε Backpack το οποίο και έδεσε στο πίσω μέρος του ηλεκτρικού διαδρόμου. Μετά την κατασκευή ο Pan παρουσιάζει και την λειτουργία του controller του με την βοήθεια των φίλων του που αναλάβανε ο καθένας από μια αποστολή.

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται εξαντλητικό το να παίξεις με το συγκεκριμένο controller αλλά από την άλλη πολύ ενδιαφέρον. Η κατασκευή του Pan τράβηξε την προσοχή του δημιουργού Hideo Kojima και του ηθοποιού Norman Reedus οι οποίοι έκαναν retweet την ανάρτησή του.

 

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification