The Walking Dead: Final Season

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
The Walking Dead: Final Season

The Walking Dead: Final Season

Το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/7/17] Η Telltale Games ανακοίνωσε την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς The Walking Dead.

Σε αυτή την σεζόν θα ελέγξετε την ηρωίδα Clementine. Δείτε το βίντεο παρακάτω. Το τρέιλερ ξεκινάει κάπου στη μέση, μετά το Batman: The Enemy Within.

Στην τέταρτη σεζόν το σενάριο θα επικεντρωθεί στην Clementine και στο τι θέλει να γίνει όταν θα μεγαλώσει, με ποιον θέλει να κάνει παρέα κ.ο.κ.

Η τελευταία σεζόν του The Walking Dead θα κυκλοφορήσει το 2018 για PC, PS4, Xbox One, Android και iOS.

[UPDATE: 6/6/18 - Τρέιλερ για την τελευταία σεζόν] Η Telltale ανακοίνωσε το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του The Walking Dead.

Το φινάλε της ιστορίας της -μεγαλύτερης πλέον σε ηλικία- Clementine έρχεται μέσα στο καλοκαίρι. Θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον νεαρό AJ. Το κόστος του παιχνιδιού θα ανέρχεται στα 20 ευρώ και θα το δούμε στις 14 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One. Στο Nintendo Switch θα εμφανιστεί στα τέλη της χρονιάς.

Οι προπαραγγελίες του παιχνιδιού θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουνίου και όσοι το προπαραγγείλετε για PS4 και Xbox One θα λάβουν δωρεάν ένα αντίτυπο του The Walking Dead: The Telltale Collection, το οποίο περιέχει τα 19 επεισόδια της σειράς. Η Final Season θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και HDR, κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοχοι PS4 Pro και Xbox One X θα το παίζετε με καλύτερη ανάλυση.

Δείτε ακόμη την ανακοίνωση του Batman: The Enemy Within και την αντίστοιχη του The Wolf Among Us: Season 2.

[UPDATE 2: 13/8/18 - Το επίσημο τρέιλερ] Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του The Walking Dead: The Final Season. Σας δίνει μια πρώτη εικόνα από το πρώτο επεισόδιο με τίτλο Done Running.

Απολαύστε το παρακάτω:

Το The Walking Dead: Final Season θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 3: 3/9/18 - Βίντεο του δεύτερου επεισοδίου] Η Telltale μας παρουσιάζει μια πρώτη γεύση από το δεύτερο επεισόδιο του The Walking Dead: The Final Season.

Στο νέο της βίντεο το οποίο διαρκεί 3,5 λεπτά απολαύστε αποσπάσματα με τους Clementine και AJ, από το επεισόδιο με τίτλο "You're Little" 

[UPDATE 4: 9/12/18 - Βίντεο του τρίτου επεισοδίου] Μετά από μία παύση μηνών στην οποία μεσολάβησε το κλείσιμο της Telltale Games, έφτασε η ώρα για το πρώτο βίντεο του τρίτου επεισοδίου.

Το The Walking Dead: Final Season θα ολοκληρωθεί λοιπόν, όπως γνωστοποιήθηκε μέσω Twitter. Το επεισόδιο ονομάζεται Broken Toys και θυμίζουμε ότι την ανάπτυξή του ανέλαβε η Skybound Games.

 

[UPDATE 5: 8/1/19 - Νέο τρέιλερ τρίτου επεισοδίου]  Το νέο τρέιλερ για το τρίτο επεισόδιο, με τίτλο "Broken Toys", αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας.

To τρίτο επεισόδιο του The Walking Dead: The Final Season κυκλοφορεί στις 15 Ιανουαρίου 2019.

[UPDATE 6: 15/1/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας του τέταρτου επεισοδίου] Το τέταρτο επεισόδιο του The Walking Dead: The Final Season θα ονομάζεται "Take us back" και θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Tell Tale Games.

Πρόκειται και επίσημα για το τελευταίο επεισόδιο του The Walking Dead.

[UPDATE 7: 25/3/19 - Το launch trailer του τελευταίου επεισοδίου] Η Skybound Games έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου του The Walking Dead: The Final Season που αποτελεί και...απόγονο του τελευταίου παιχνιδιού της Telltale Games η οποία έχει πλέον "βαρέσει κανόνι".

Το Episode 4 του The Walking Dead: The Final Season κυκλοφορεί από αύριο.

Δείτε το gameplay video του The Walking Dead: Final Season. Συζητήστε για το The Walking Dead: Final Season σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 19/07/2017 22:16
Γλυκόπικρα νέα καθώς θα φτάσουμε στο τέλος. Ελπίζω να δούμε ένα καλό και δυνατό στόρι και στο μέλλον να δούμε την Clementine στα κόμικ, καθώς το παιχνίδι της Telltale είναι canon με τα κόμικ.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 20/07/2017 08:54
Ότι καλύτερο μας έχει δώσει η telltale.Μακάρι να δούμε ένα πολύ δυνατό τέλος.
#3 Adam_Pap (Level 18) 27/07/2017 23:20
Διαμαντακι της telltale, κριμα που θα τελειωσει!Να δουμε το τελος πως θα εξελιχθει.....
#4 Efane (Level 24) 07/06/2018 14:18
Ελπίζω να μας δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα!
#5 it9997 (Level 6) 09/12/2018 20:08
Λίγο παράξενο μου φαίνεται που θα κυκλοφορήσει ενώ έχουν χρεωκοπήσει. Τα έσοδα ποιος θα τα λάβει, τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Κρίμα πάντως για άλλη μια φορά...
#6 akiszax (Level 21) 15/01/2019 21:26
έπαιξα το Demo στο PS4 και είναι πολύ ωραίο και κρίμα που είναι το τελευταίο της σειράς.
Notification