Wild West Online

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 (0)
0 13 0 0 0
Wild West Online

Wild West Online

Launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/5/17] Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για μερικές εικόνες, οι οποίες πιθανόν να ανήκαν στο Red Dead Redemption 2. Τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν εικόνες ενός νέου MMO για PC με τίτλο Wild West Online. Το Red Dead Redemption τελικά δεν ήρθε ποτέ για PC και το Wild West Online σκοπεύει να γεμίσει αυτό το κενό.

Ο Stephan Bugaj, αντιπρόεδρος του δημιουργικού τμήματος της εκδότριας εταιρείας DJ2, δήλωσε: "Υπάρχει κοινό στους χρήστες PC για αυτή τη θεματολογία. Έτσι, θέλαμε να φτιάξουμε αυτό το μεγάλο, ανοιχτό κόσμο της άγριας Δύσης με μερικές μικρές εκπλήξεις που, όπως και στα καλύτερα MMOs, είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να ζήσουν".

Το Wild West Online αναπτύσσεται από μια νέα εταιρεία, την 612 Games, της οποίας το προσωπικό εργάστηκε σε παιχνίδια όπως το Crysis και το League of Legends. Το Wild West Online θα είναι ένα MMO PvP που στοχεύει θα ξεπεράσει αυτά που προσέφερε το multiplayer του Red Dead Redemption. Θα μπορείτε να επιλέξετε μια εξειδίκευση όπως συλλέκτης, εκτιμητής εδάφους, αγρότης και άλλα και στη συνέχεια να τοποθετήσετε τους πόρους που απαιτούν αυτές οι εξειδικεύσεις σε κάποιο σύστημα οικονομίας.

wild west online 10

Επιπλέον, θα υπάρχει και ένα νομικό σύστημα στο Wild West Online, όπου αν διαπράξετε εγκλήματα, θα αποκτήσετε αστέρια καταζητούμενων, όπως στα Red Dead Redemption και Grand Theft Auto. Όταν μαζέψετε αρκετά, θα εκδοθεί μια επικύρηξη για το κεφάλι σας. Σε αντίθεση με τα παιχνίδια της Rockstar, το Wild West Online θα έχει μόνο μάχες PvP, οπότε δεν θα σας κυνηγήσουν NPCs για την αμοιβή.

Το Wild West Online πρόκειται να ξεκινήσει την καμπάνια του στο Kickstarter αυτό το μήνα, με στόχο τα 250.000$. Η ιστοσελίδα του παιχνιδιού αναφέρει πως θα μάθουμε περισσότερα στις 26 Μαΐου. Το περιεχόμενο του παιχνιδιού θα επεκταθεί άν μαζευτούν περισσότερα χρήματα. Για παράδειγμα, αν μαζευτούν 1,75 εκατομμύρια δολάρια, η 612 θα εισάγει ληστείες αμαξοστοιχιών. Μια φορά την εβδομάδα, ένα mode κοινό για ολόκληρο τον server θα σας επιτρέψει να κυνηγήσετε μια αμαξοστοιχία που ταξιδεύει σε όλο το χάρτη, με μια ομάδα παικτών να την προστατεύει και μια άλλη να προσπαθεί να την ληστέψει.

[UPDATE: 18/5/17 - Δεν θα χρειαστεί καμπάνια στο Kickstarter] Μετά το hype που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, τελικά το Wild West Online δεν θα χρειαστεί να περάσει από το Kickstarter και το Early Access.

Αυτό διότι οι αρχικοί επενδυτές του παιχνιδιού, αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν εξ ολοκλήρου την ανάπτυξή του. Ως αποτέλεσμα, τα επιπλέον στοιχεία που είχαν ανακοινωθεί ως stretch goals για το Kickstarter, θα ενσωματωθούν στο Wild West Online κατά το launch του. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα tavern games, οι female χαρακτήρες, οι ληστείες αμαξοστοιχιών και άλλα role-playing και social στοιχεία.

Bounty Hunters και Outlaws
Το Wild West Online θα περιλαμβάνει και sandbox μηχανισμούς που θα προωθούν το emergent gameplay, καθώς και στοιχεία εξερεύνησης, συλλογή αγαθών, PvE και PvP αποστολές. Θα είναι στο χέρι σας εάν θα είστε ένας φιλήσυχος καουμπόης ή εάν θα προτιμήσετε να κλέψετε, να ξεγελάσετε ή να σκοτώσετε άλλους παίκτες. Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, καθώς άλλοι παίκτες μπορούν να έχουν τον ρόλο των Deputies και των Bounty Hunters, έχοντας την δυνατότητα να κυνηγήσουν τους επικηρυγμένους παίκτες. Θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την δική σας clan με τους φίλους σας.

wild west online 15

Κάθε σας πράξη θα έχει αντίκτυπο στο Wild West Online, αφού θα υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα νόμων. Αν κλέψετε αντικείμενα, ανοίξετε κάποιο χρηματοκιβώτιο ή σκοτώσετε άλλους παίκτες, θα αποκτήσετε Stars, ανεβάζοντας το Wanted level σας. Μαζεύοντας αρκετά αστέρια, θα επικηρυχθείτε. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορεί να σας σκοτώσει οποιοσδήποτε χωρίς να δεχθεί κάποια ποινή. Μάλιστα, θα μπορείτε να γίνετε βοηθός σερίφη ή ακόμα και Bounty Hunter, δραστηριότητα που θα σας αποφέρει χρήματα, ενόσω κυνηγάτε και σκοτώνετε τους Outlaws.

Κόσμος, δραστηριότητες και δωρεάν expansions
Η εταιρεία ανάπτυξης αναφέρει ότι ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι τεράστιος και θα περιλαμβάνει φάρμες, καταυλισμούς, δάση, μεγάλες πόλεις, χωριά, σταθμούς τρένων, κρυσφήγετα συμμοριών, αξιοθέατα και ανεξερεύνητα μέρη για να εξερευνήσετε. Το παρόν θα δώσουν επίσης η εναλλαγή ημέρας και νύχτας. Μπροστά σας θα βρείτε επίσης Saloons για να πιείτε ποτάκια ή να παίξετε διάφορα παιχνίδια τύχης, Tailors για να αλλάξετε outfits, Stables για να αγοράσετε ή να “παρκάρετε” τα άλογά σας και Gunsmiths για να αγοράσετε όπλα. Επιπλέον, αν έχετε τα απαραίτητα resources, μπορείτε να κατασκηνώσετε οπουδήποτε θελήσετε. Το camp σας θα προστατεύει εσάς και τα μέλη του group/clan σας, ενώ θα μπορείτε να σκοτώσετε άλλους που θα μπαίνουν στην εμβέλειά του δίχως ποινή.

Στο PvE, θα μπορείτε να λάβετε αποστολές από NPCs. Μεταξύ των missions συναντάμε την εξερεύνηση του κόσμου για θυσαυρούς ή το scouting περιοχών. Θα μπορείτε μάλιστα να μπείτε σε έναν από τους PvE servers του community που προωθούν το role-playing. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να επιδοθείτε σε farming, mining ή ακόμα και σε trading αγαθών. Μετά το launch του παιχνιδιού, θα διατεθούν δωρεάν expansions μέσω σχετικών updates. Το πρώτο εξ αυτών ονομάζεται Home on the Range και σας δίνει την δυνατότητα να χτίσετε το δικό σας σπίτι, να το κάνετε upgrade, να το διακοσμίσετε με έπιπλα και να το ασφαλίσετε. Το Night Manager από την άλλη, θα περιλαμβάνει αποστολές κατά την διάρκεια της νύχτας. Θα σας ζητηθεί για παράδειγμα να προστατέψετε μόνος ή με το group σας μια τράπεζα, το σπίτι του δήμαρχου ή το γραφείο του σερίφη. Ο υπόλοιπος server θα ειδοποιηθεί ότι μπορεί να επιτεθεί το σημείο που προστατεύετε και σκοπός σας θα είναι να αμυνθείτε για συγκεκριμένο χρόνο, στήνοντας παγίδες και barricades.

wild west online 14

Στο The Great Train Robbery θα μπορείτε να επιτεθείτε και να κλέψετε τα περιεχόμενα ενός κινούμενου τρένου ή αν το θελήσετε, μπορείτε να είστε από την άλλη μεριά με αυτούς που το προστατεύουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα σταματάει σε στάσεις για να παραλάβει περισσότερους επιβάτες. Το συγκεκριμένο raid θα λαμβάνει χώρα καθημερινά πάνω από μια φορά και δεν θα είναι instanced, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί κυριολεκτικά να πάρει μέρος ολόκληρος ο server!

Τα δύο τελευταία expansions που ανακοινώθηκαν είναι τα Mountain Man και Viva Mexico. Το πρώτο διπλασιάζει το μέγεθος του χάρτη προσθέτοντας νέα biomes με χιόνι, ψηλότερα βουνά, νέες κλιματικές συνθήκες, μεγαλύτερα δάση και επιπλέον δραστηριότητες. Το Viva Mexico από την άλλη θα ανεβάζει το μέγεθος του χάρτη κατά επιπλέον 50% και θα προσθέτει μια νέα έρημο από το Παλιό Μεξικό, μαζί με όλες τις χαρακτηριστικές γεωγραφικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με αυτό.

[UPDATE 2: 10/7/17 - Πρώτο επίσημο gameplay βίντεο] Η αναμονή για να δούμε το gameplay του Wild West Online τελείωσε. Οι developers ετοίμασαν gameplay βίντεο πέντε λεπτών όπου βλέπουμε τα βασικά interactions, καβάλημα αλόγου, αλλά και μηχανισμούς shooting. Παρακολουθήστε το παρακάτω:

[UPDATE 3: 13/5/18 - Νέο τρέιλερ] Η 612 Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Wild West Online.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα από τις 10 Μαϊου. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Wild West Online κυκλοφορεί από τις 10 Μαϊου για PC. Συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

Το Wild West Online αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC. Οι alpha και closed beta θα διεξαχθούν το καλοκαίρι.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 nikos-pc (Level 11) 12/05/2017 15:04
Επειδή μικρός είχα καεί με το browser game The West, ανυπομονώ για ένα MMORPG με θεματολογία την άγρια δύση.
#2 Phobos (Level 22) 12/05/2017 21:30
Quoting nikos-pc:
Επειδή μικρός είχα καεί με το browser game The West, ανυπομονώ για ένα MMORPG με θεματολογία την άγρια δύση.

Εμένα μου θυμίζει κάτι παλιούς θρύλους του gaming όπως GUN και Call of Juarez. Σίγουρα θα το παρακολουθώ, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!
#3 ashbringer (Level 25) 13/05/2017 11:07
Μακάρι να δούμε κάτι καλό και να αξίζει.Απο τις εικόνες πάντως και το θέμα με την Άγρια Δύση μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.
#4 the_prophet1987 (Level 22) 13/05/2017 14:13
Κουτί τους ήρθε πάντως η διαφήμιση.Απο τις εικόνες βλέπω πράγματα που μου αρέσουν αλλά όλα θα παιχτούν στο gameplay.
#5 Dovahkiin (Level 22) 13/05/2017 16:12
Σημαντική η κίνηση αυτή, να κυκλοφορήσουν παιχνίδι ανάλογο του RDR και στο PC. Η θεματολογία της άγριας Δύσης είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σίγουρα πολλοί παίκτες θα χαρούν μ' αυτό το παιχνίδι, ειδικά όσοι είχαν "απωθημένο" να παίξουν το RDR και δεν είχαν την ανάλογη κονσόλα.
#6 +1 ashbringer (Level 25) 19/05/2017 08:49
Είναι μια μίξη πιστεύω απο GTA και Red Dead Redemption με θέμα την Άγρια Δύση.Για να δούμε.
#7 geololj (Level 28) 10/07/2017 19:09
Βλέποντας το πρώτο gameplay βίντεο, ένα έχω να πω: Δεν μπορώ να περιμένω! :-)
Notification