Το Spyro Reignited Trilogy έρχεται σε PC και Switch

Hot
Το Spyro Reignited Trilogy έρχεται σε PC και Switch

Το Spyro Reignited Trilogy έρχεται σε PC και Switch

Επιβεβαιώθηκε στην E3 2019. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/2/19] Το Gematsu αναφέρει πως εθεάθη ανάρτηση μιας έκδοσης του Spyro Reignited Trilogy για Nintendo Switch.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση βρέθηκε στο site του Γερμανικού GameStop με ημερομηνία κυκλοφορίας 16 Αυγούστου. Επιπλέον, ένας χρήστης στο Twitter ανακάλυψε ότι ένα σημείο στο επίσημο site του Spyro έχει παραπάνω χώρο στην περιοχή που αναφέρονται οι πλατφόρμες σε σχέση με παλαιότερα, κάτι που ίσως σημαίνει πως ετοιμάζεται η προσθήκη του Switch.

 

To Spyro Reignited Trilogy κακλοφορεί για PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 28/5/19 - Ίσως έρθει και στα PC]  Μετά την κυκλοφορία του για PS4 και Xbox One και την φημολογούμενη κυκλοφορία του για το Switch, το Spyro Reignited Trilogy απ' ότι φαίνεται ίσως κυκλοφορήσει και στα PC. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από καταχώρηση στο Ταϊβανέζικο site ηλικιακών αξιολογήσεων.

Το port θα αναλάβει απ' ότι φαίνεται η εταιρεία ανάπτυξης Iron Galaxy, η οποία είχε αναλάβει και το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

[UPDATE 2: 11/6/19 - Επιβεβαιώθηκε για PC και Switch] Το Spyro Reignited Trilogy θα κυκλοφορήσει τελικά για PC και Switch, όπως ανακοινώθηκε στην E3 2019. Θα το δούμε στο Steam στις 3 Σεπτεμβρίου με κόστος 40 ευρώ.

 Η συλλογή θα περιλαμβάνει τα Spyro the Dragon (1998), Spyro 2: Ripto's Rage (1999) και Spyro: Year of the Dragon (2000), με αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών 4k ανάλυση και χωρίς κανένα όριο στο frame rate. Παράλληλα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στο Switch.

Ελάχιστες απαιτήσεις:
OS: Windows 7 (64-bit)
Επεξεργαστής:  Intel Core i3-2100 | AMD FX-6300
4 GB RAM
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) | AMD Radeon HD 7850 (2 GB)
Χωρος στο σκληρό δίσκο: 40 GB

Προτεινόμενες απαιτήσεις:
OS: Windows 7 (64-bit)
Επεξεργαστής: Intel Core i5-2500K | AMD FX-8350
8 GB RAM
Κάρτα γραφικών:  Nvidia GeForce GTX 960 (2 GB) | AMD Radeon RX 480
Χωρος στο σκληρό δίσκο: 40 GB 

Διαβάστε επίσης το review του Spyro Reignited Trilogy και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.