Blasphemous

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Blasphemous

Blasphemous

Στη δημοσιότητα το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/5/17] To Blasphemous αποτελεί έναν αρκετά ενδιαφέρον τίτλο που μέχρι στιγμής βρίσκεται στο Kickstarter. Πρόκειται για ένα Platform σε σκοτεινούς τόνους που κάποιοι το χαρακτηρίζουν και ως το 2D Dark Souls.

Το στυλ του Blasphemous μοιάζει αρκετά με αυτό της σειράς Dark Souls όσον αφορά στην μεγάλη δυσκολία, την μάχη, την δράση αλλά και τον πρωταγωνιστή που μοιάζει με Knight από το προαναφερόμενο game. Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, ο κόσμος του Blasphemous είναι open και όχι linear. Όσον αφορά τον οπτικό τομέα, είναι όλο το στυλ pixel art χωρίς εξαιρέσεις.

[UPDATE: 9/6/17 - Έρχεται για PS4, Xbox One και Switch χάρις στα έσοδα από το Kickstarter] Η Ισπανική εταιρεία ανάπτυξης The Game Kitchen ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο 2D dark fantasy action-platform Blasphemous, έρχεται και για PS4, Xbox One και Switch, εκτός από PC, Mac και Linux.

Στα τέλη Μαϊου, η The Game Kitchen ανακοίνωσε ότι το Blasphemous είχε ξεκινήσει την καμπάνια του στο Kickstarter με στόχο τα 50.000 δολάρια. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 160.000 δολάρια και απομένουν 13 μέρες μέχρι να τελειώσει η καμπάνια. Όταν ανακοινώθηκε, η Game Kitchen δήλωσε ότι σκόπευε να κυκλοφορήσει το Blasphemous για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PS Vita, παράλληλα με τις προαναφερθείσες και επιβεβαιωμένες πλατφόρμες PC, Mac και Linux. Η κυκλοφορία του τίτλου σε αυτές τις πλατφόρμες εξαρτιόταν εξ ολοκλήρου από τα έσοδα της καμπάνιας. Αν και συγκεντρώθηκε ένα αξιοσέβαστο ποσό, δεν είναι ακόμα αρκετό για να έρθει το παιχνίδι και στο PS Vita.

Το Blasphemous συνδυάζει γρήγορες μάχες με skills που θα βρίσκατε σε ένα hack and slash με έναν βαθύ και υποβλητικό αφηγηματικό πυρήνα που αφηγείται την ιστορία σε ένα τεράστιο σύμπαν και σε χειροποίητα μη γραμμικά επίπεδα. Θα παίξετε ως ο The Penitent One, ένας μοναχικός νομάς που αντιμετωπίζει το κακό του κόσμου Orthodoxia. Ο κόσμος αυτός κυβερνείται από διάφορα τεράστια και άγρια τέρατα, ενώ είναι τεράστιος και τρομακτικός. Είστε ο τελευταίος επιζών μιας θρησκευτικής ομάδας με το όνομα The Silent Sorrow, η οποία στάλθηκε στην Abyss of the Eternal Grief για τιμωρία. Εκεί, θα πολεμήσετε τεράστια και τρομακτικά πλάσματα.

Το Blasphemous βρίσκεται μέχρι στιγμής στο Kickstarter και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch

[UPDATE 2: 6/6/19 - Gameplay trailer] Η Team17 παρουσίασε το gameplay trailer του Blasphemous.

Όπως μπορείτε να δείτε, το επερχόμενο 2D Platform RPG έχει pixel art γραφικά και δυσκολία...Dark Souls.

[UPDATE 3: 24/8/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Στα πλαίσια της Gamescom αποκαλύφθηκε ότι το Blasphemous της Team17 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε.

[UPDATE 4: 10/9/19 - Launch trailer] Το Blasphemous κυκλοφορεί από σήμερα κι έτσι η Team17 μας έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer.

Δείτε το παρακάτω:

To Blasphemous κυκλοφορεί από σήμερα για PC, PS4, Xbox One και Switch. Συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Dovahkiin (Level 22) 24/05/2017 18:10
Το έχω βάλει στο μάτι απ' την αρχή αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσουν πολύ όσα παιχνίδια μιμούνται τα Dark Souls και το συγκεκριμένο φαίνεται επίσης πολύ ωραίο και υποσχόμενο.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 25/05/2017 13:58
Μακάρι να βγούν και άλλα τέτοια games με αυτό το ιδιαίτερο στύλ.Πιστεύω ότι θα λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.
#3 Dovahkiin (Level 22) 09/06/2017 23:04
2019?! Αρκετά μακριά... Φαίνεται τρομερότατο πάντως και οι τοποθεσίες του απίστευτες.
#4 ashbringer (Level 25) 10/06/2017 11:00
Ίσως θέλουν να το εμπλουτίσουν με αρκετό περιεχόμενο και να αυξήσουν και την διάρκεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το main quest.Περιμένου με περισσότερες λεπτομέρειες.
#5 Professor_Severus_Snape (Level 28) 11/06/2017 19:47
Το όλο στυλ του μου κεντρίζει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει όσους το στηρίζουν και αναμένουν. Άλλωστε και μόνο η ημερμονία κυκλοφορίας του δείχνει ότι οι developers δε θα βιαστούν κάνοντας μισές δουλειές.
#6 Nemesis11 (Level 9) 24/08/2019 18:41
Μακάρι να έχει retail έκδοση......... ............... .......αλλά μάλλον ΔΕΝ!! :sad:
Notification