Shantae and the Seven Sirens

Hot
Shantae and the Seven Sirens

Shantae and the Seven Sirens

Ανακοινώθηκε η νέα έκδοση της σειράς.

Η WayForward έκανε μια μεγάλη ανακοίνωση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, το Shantae and the Seven Sirens θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Στο τρέιλερ που δημοσιεύθηκε παίρνουμε μια γεύση του τι επιφυλάσσει ο πέμπτος τίτλος της σειράς. Όπως μας έχει συνηθίσει, τα γραφικά είναι χρωματιστά και παιχνιδιάρικα και δεν ξεφεύγει από το “trademark” στυλ της σειράς. Το gameplay είναι κλασικό metroidvania και περιλαμβάνει καινούργια abilities. Εκτός της ψηφιακής έκδοσης, θα κυκλοφορήσουν και φυσικά αντίτυπα, τόσο standard όσο και collector’s edition. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και επιπλέον λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η επίσημη περιγραφή από το site του παιχνιδιού γράφει: “Η Shantae επισκέπτεται ένα τροπικό παράδεισο, στον οποίο γνωρίζει και κάνει φιλίες με άλλα Half-Genie, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ονειρικά όταν ανακαλύπτει ότι το νησί κρύβει απαίσια μυστικά. Καθώς η Shantae ξεκινάει την περιπέτειά της, θα χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της, καθώς και την άμεση-μεταμόρφωση Fusion Magic, ώστε να εξερευνήσει τον μη-γραμμικό κόσμο και να πολεμήσει μοχθηρούς εχθρούς.”

Το Shantae and the Seven Sirens θα κυκλοφορήσει στα PC, PS4, Xbox One και Switch στις 28 Μαΐου.

Διαβάστε το review του Shantae: Half Genie Hero και συζητήστε για το Shantae and the Seven Sirens στο σχετικό forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification