Ειδήσεις Platform Castlevania: Grimoire of Souls

Castlevania: Grimoire of Souls

Tuesday, 17 Apr 2018  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8f/d9/95/Castlevania-GoS-2018-04-17-18-004201-49-1523991785.jpg
 

Castlevania: Grimoire of Souls

Έρχεται στα κινητά, με υποστήριξη Co-op και 4v4.

Η Konami ανακοίνωσε το Castlevania: Grimoire of Souls, ένα νέο Platform της ομώνυμης σειράς το οποίο θα κυκλοφορήσει για κινητά. Αρχικά ανακοινώθηκε για iOS.

Η Ιαπωνική closed beta έχει ήδη ανακοινωθεί και όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα ειδοποιηθούν στα μέσα Μαϊου. Σύμφωνα με το σενάριο, στο μέλλον ο Κόμης Δράκουλας θα έχει εξοντωθεί πλήρως κάτι που θα φέρει την ειρήνη στον κόσμο. Παρόλα αυτά, ένα γράμμα που παραδόθηκε στον πρωταγωνιστή Genya Arikado φέρνει το τέλος της ειρηνικής εποχής, δίνοντας σημάσια ότι ο Δράκουλας αναστήθηκε.

Το νέο Castlevania για κινητά θα υποστηρίζει Co-op 2-4 παικτών. Θα μπορείτε να αναστήσετε νεκρούς με το Soul Resurrection, θα υπάρξει επίσης competitive mode για 4v4 παίκτες, ενώ το soundtrack θα σας θυμίσει έντονα τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Τον Genya Arikado θα συνοδεύσει η ερευνήτρια Lucy, ενώ θα μπορείτε να επιλέξετε και χαρακτήρες από τα προηγούμενα Castlevania games. Ο Genya θα εργάζεται για μία κυβερνητική υπηρεσία της Ιαπωνίας και ελάχιστοι θα γνωρίζουν την πραγματική ταυτότητά του, μιας και θα είναι ο μόνος που μπορεί να πολεμήσει τον Δράκουλα. Η Lucy θα δουλεύει για έναν ερευνητικό οργανισμό που μάχεται ενάντια στον Δράκουλα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι μια μάγισσα με μεγάλη δεξιοτεχνία.

Οι υπόλοιποι χαρακτήρες που έχουν ανακοινωθεί είναι οι Alucard, Simon, Charlotte, Shanoa και Maria.

Το Castlevania: Grimoire of Souls θα κυκλοφορήσει για iOS σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. Επίσης, δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα το δούμε και για Android συσκευές. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification