Ειδήσεις Φορητά Sony: Φήμη για νέο PS Vita με cartridges

Sony: Φήμη για νέο PS Vita με cartridges

Tuesday, 27 Nov 2018  | in Φορητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/9a/14/sony-cartridges-game-card-patent-27-1543335830.jpg
 

Sony: Φήμη για νέο PS Vita με cartridges

Λόγω κατοχύρωσης πατέντας το 2017.

H Sony κατοχύρωσε το 2017 μια πατέντα φορητής συσκευής που θα δέχεται cartridges και υποδηλώνει ότι πρόκειται για φορητή συσκευή.

Ο "διάδοχος" του PS Vita κατοχυρώθηκε ως πατέντα στη Νότιο Κορέα, ενώ αυτό το μήνα παρουσιάστηκε δημόσια από την αρμόδια αρχή της χώρας. Παρότι πρόκειται απλά για κατοχύρωση πατέντας, η κατοχύρωση δηλώνει ότι θα υπάρχει μηχανισμός cartridge, κάτι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί από την Sony, ενώ η φορητή κονσόλα φέρεται να είναι διάδοχος του PS Vita, παρότι το συγκεκριμένο απέτυχε παταγωδώς σε πωλήσεις.

Μπορεί η Sony να δηλώνει προς το παρόν ότι δεν έχει σχέδια να κατασκευάσει μια νέα φορητή κονσόλα, αλλά ο νέος επικεφαλής του τμήματος PlayStation, John Kodera, έχει δηλώσει ότι η Sony ενδιαφέρεται ακόμα για τις φορητές κονσόλες καθώς θεωρεί ότι το portable gaming μπορεί να οδηγήσει σε νέες εμπειρίες. Δεν αποκλείεται βέβαια η φορητή κονσόλα να λειτουργήσει και ως δίοδος για το cloud gaming ή για emulators. Μόνο μια επίσημη ανακοίνωση θα διευκρινίσει τι ακριβώς ήταν αυτό που κατοχυρώθηκε, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αργήσει.

Εκτός κι αν...η Sony ετοιμάζει υβριδικό PS5 με cartridges, σαν το Nintendo Switch.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 27/11/2018 19:18
"Εκτός κι αν...η Sony ετοιμάζει υβριδικό PS5 με cartridges, σαν το Nintendo Switch".
Απαπα παναγία μου μακριά από μας τα καραγκιοζιλίκια που κάνει η Nintendo με το Switch, που ούτε και η ίδια δεν ξέρει τι είναι τελικά το Switch (φορητό? / σταθερό?) η σε ποιους απευθύνεται κάζουαλ? / hardcore? έλα ντε!

Το PS5 πρέπει αν όχι επιβάλλεται πρωτίστως να είναι μια σταθερή κονσόλα κάτω από την 4Κ TV μου, και κατ επέκταση ένα κτήνος που δεν θα μασάει τίποτα!
Υ.Γ Τώρα αν θέλουμε οπωσδήποτε και κάτι υβριδικό, το Nintendo Switch φτάνει και περισσεύει ώστε να σκοτώσουμε την ώρα μας έτσι χαλαρά.
Notification