Ειδήσεις Φορητά Fallout Superfan Smartwatch

Fallout Superfan Smartwatch

Monday, 19 Nov 2018  | in Φορητά | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/01/14/33/falsm-93-1542620508.jpg
 

Fallout Superfan Smartwatch

Από την One61 Studio στα 149.99$

Aν είστε φίλοι της σειράς Fallout και χρειάζεστε συστηματικές υπενθυμίσεις ότι είναι ώρα να σταματήσετε να παίζετε, η One61 Studio σας έχει καλυμμένους. Αυτή την εβδομάδα, κυκλοφορεί το πρώτο Fallout Smartwatch.

To "Fallout Superfan Smartwatch" σε στυλ Pip-Boy έρχεται στα 149.99$. Η κυκλοφορία του ακολουθεί εκείνη της σειράς τριών smartwatches με θέμα τους ήρωες της DC Comics, παρόμοιας λειτουργικότητας και σχεδιασμού. Είτε είμαστε fans της σειράς είτε όχι, το εμβληματικό Pip-Boy είναι ιδανικό ταίριασμα για φορητές συσκευές.

Το Fallout Superfan Smartwatch έχει δυνατότητα συχρονισμού με Android και iOS συσκευές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι Bluetooth και την αντίστοιχη εφαρμογή. Μέσω αυτής αποκτάμε πρόσβαση στις επαφές, τις κλήσεις, καθώς και το φωνητικό βοηθό του κινητού σας.

Το ρολόι επίσης εμφανίζει τις ειδοποιήσεις σας, ελέγχει την κάμερα, εντοπίζει το κινητό σας και μετράει το σφυγμό σας, τα βήματά σας και άλλα βιομετρικά δεδομένα. Έχετε υπόψη, ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartwatch για να στείλετε μηνύματα σε συσκευή iOS, ούτε να ανταποκριθείτε, παρά μόνο για να τα διαβάσετε. Επίσης, η συσκευή δεν είναι συμβατή με τα Android της Motorola.

Διαβάστε επίσης το review του Fallout 76 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification