PS4: Ξεκινάει το cross-play για την Sony

Hot
PS4: Ξεκινάει το cross-play για την Sony

PS4: Ξεκινάει το cross-play για την Sony

Θα επιτρέψει την άμεση επικοινωνία με όλες τις πλατφόρμες.

Τα προηγούμενα χρόνια η Sony κρατήσει μια πολύ σκληρή στάση απέναντι στο προνόμιο του cross-play , σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες.

Το μόνο παιχνίδι που η Sony είχε επιτρέψει την υποστήριξη του cross-play, ήταν το Fortnite και αυτό γιατί σημείωσε μια ανεπανάληπτη επιτυχία. Η στάση της εταιρίας έδειχνε ότι η συγκεκριμένη αδεία που είχε δώσει στο παιχνίδι της Epic Games, ήταν μια μορφή beta έκδοσης του cross-play. Τελικά φαίνεται ότι τα πειράματα και οι δοκιμές τελείωσαν, με αποτέλεσμα η εταιρία κολοσσός να ανακοινώνει πως αλλαζει εντελώς την στάση της απέναντι στην δυνατότητα του cross-play, επιτρέποντας την σταδιακά σε όσα games την υποστηρίζουν.

Βεβαια η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να πάρθηκε μετά και την έλευση του PUBG στο PS4, αφού αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα cross-play games σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο σύμφωνα με το Wired η Sony διέρρευσε ότι θα υποστηρίξει την λειτουργία σε οποιοδήποτε νέο developer απευθυνθεί σε αυτήν με το συγκεκριμένο αίτημα. Όπως όλα δείχνουν, τις περισσότερες πιθανότητες έχει το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare, το οποίο έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα υποστηρίζει cross-play δυνατότητες από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Επιπλέον ο διευθύνον σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατασταση που επικρατεί στην εταιρία δηλώνοντας: "Αυτό που επιτύχαμε δεν είναι κάτι σπουδαίο για την κονσόλα. Οπότε ο στόχος της ενέργειας αυτής είναι να αποφύγω τον εφησυχασμό μας".

 

Δείτε το PlayStation Assist, μια πατέντα της Sony τύπου Alexa και Cortana και το online shop της Sony στο οποίο πουλάει μέχρι και κονσόλες.

Συζητήστε για την Sony στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification