• Ειδήσεις
  • Software
  • Χρήστες του Origin κατηγορούν την EA πως κοινοποίησε τα πραγματικά τους ονόματα

Χρήστες του Origin κατηγορούν την EA πως κοινοποίησε τα πραγματικά τους ονόματα

Hot
Χρήστες του Origin κατηγορούν την EA πως κοινοποίησε τα πραγματικά τους ονόματα

Χρήστες του Origin κατηγορούν την EA πως κοινοποίησε τα πραγματικά τους ονόματα

Δεν προειδοποιήθηκαν για κάτι τέτοιο.

 

Αρκετοί χρήστες της υπηρεσίας Origin αναφέρουν πως τα πραγματικά τους ονόματα εμφανίστηκαν σε αυτή, χωρίς να δώσουν την άδειά τους.

Το όνομα της EA εξακολουθεί να ακούγεται συνεχώς στο gaming community, ιδίως μετά την κυκλοφορία των Anthem και Apex Legends. Αυτή την φορά όμως δεν ακούγεται για καλό, αφού είναι αρκετοί fans της υπηρεσίας Origin που κατέθεσαν τα παράπονά τους περί απροειδοποίητης εμφάνισης του ονόματός τους στην εν λόγω υπηρεσία. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως τα ονόματά τους κοινοποιήθηκαν χωρίς την άδειά τους, ενώ αργότερα εντόπισαν την επιλογή προστασίας των πραγματικών ονομάτων τους να έχει απενεργοποιηθεί από μόνη της, με αποτέλεσμα να φαίνονται κανονικά στα προφίλ τους.

Με την κυκλοφορία των δύο παραπάνω games, είναι φυσικό και επόμενο το Origin να μαζεύει περισσότερους χρήστες από ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εμφανή τα προβλήματά του. Το δυσάρεστο της υπόθεσης δεν είναι φυσικά η επιλογή αυτή καθαυτή, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να κρύψει το όνομά του, αλλά το γεγονός το ότι άλλαξαν αυτές οι ρυθμίσεις χωρίς καμία προειδοποίηση από πλευράς EA, πράγμα που αναστάτωσε όλους όσους δεν θέλουν να έχουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην φόρα. Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις ατόμων που είχαν ελεύθερο το όνομά τους να φαίνεται και χωρίς να πραγματοποιήσουν κάποια αλλαγή, είδαν το όνομά τους να “κρύβεται” από το πουθενά.

Η EA, απαντώντας σε ένα email του DualShockers ανάφερε επί του θέματος: “Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι στα χέρια σας να επιλέξετε αν θέλετε να το ενεργοποιήσετε ή όχι. Η EA ή το Origin δεν το αλλάζουν αυτόματα. Επειδή θέλουμε να βεβαιωθούμε πως ο λογαριασμός σας και οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς και προστατευμένοι, δεν κάνουμε τέτοιες αλλαγές στους λογαριασμούς”. Κοινώς, αρνήθηκαν κάθε κατηγορία προς αυτούς, ωστόσο δύσκολα να υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, ειδικά όταν υπάρχουν περιπτώσεις χρηστών που είχαν ελέγξει προηγουμένως πως το όνομά τους δεν εμφανιζόταν και ξαφνικά αυτό άλλαξε.

Διαβάστε επίσης το preview του Anthem και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 23/02/2019 18:40
Δεν ειναι και οτι καλύτερο να το κανει αυτο. Θα μπορούσε να εχει εστω μια "επιλογη" στο menu αν θελουμε να εμφανίζεται το όνομα η οχι.