Ειδήσεις Software Epic Games: "Ο συσχετισμός του store μας με spyware είναι άκυρος"

Epic Games: "Ο συσχετισμός του store μας με spyware είναι άκυρος"

Saturday, 06 Apr 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8f/8e/91/epic-games-store-40-1554555528.jpg
 

Epic Games: "Ο συσχετισμός του store μας με spyware είναι άκυρος"

Η εταιρεία αρνείται κάθε κατηγορία για κατασκοπία.

 

Η Epic Games αρνείται κάθε σύνδεση μεταξύ του δικού της store και της χρήσης spyware.

Πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την Epic Games ότι το Store της αποτελεί μία μορφή λογισμικού κατασκοπίας, πράγμα στο οποίο απάντησε η εταιρεία μέσω του κατόχου της Tim Sweeney. Ο ίδιος ανέφερε: “Υποστηρίζω το δικαίωμα όλων να παραπονιούνται για τα θέματα της τεχνολογικής βιομηχανίας. Το Epic Games Store, με τα αποκλειστικά του games και το Spartan feature set, είναι ένας καλός στόχος για θυμό. Ωστόσο παρακαλώ να ξεχωρίσουμε τα γεγονότα από τις απόψεις και τα ψέματα γύρω από spyware και ξένες διοικήσεις.

 


Το tweet του Tim Sweeney προέκυψε ως απάντηση σε ένα σχετικό άρθρο του USGamer που ισχυριζόταν πως παρά τα θέματα του Epic Games Store δεν πρόκειται  σε καμία περίπτωση για spyware. Στο παιχνίδι είχε ακουστεί και το όνομα της Tencent στην οποία ανήκει το 40% της Epic Games. Ο Sweeney συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Όλοι οι επενδυτές μας είναι φίλοι και συνεργάτες. Κανείς δεν υπαγορεύει αποφάσεις για την Epic. Κανείς δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα της Epic”. Ο κάτοχος της δημοφιλούς εταιρείας θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο και τα μαύρα σύννεφα που υπήρχαν γύρω από το όνομα της εταιρείας του, εξού και όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε για το Epic Games Store και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification