• Ειδήσεις
  • Internet
  • Το Pornhub δίνει δωρεάν τις premium υπηρεσίες του σε όλους για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Το Pornhub δίνει δωρεάν τις premium υπηρεσίες του σε όλους για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Hot
Το Pornhub δίνει δωρεάν τις premium υπηρεσίες του σε όλους για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Το Pornhub δίνει δωρεάν τις premium υπηρεσίες του σε όλους για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Το site ερωτικού περιεχομένου έκανε επίσης δωρεά 50.000 χειρουργικές μάσκες.

Το Pornhub, όπως ανακοίνωσε, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τους εργαζόμενους στον ιατρικό κλάδο και όλους όσους μένουν στα σπίτια τους να παραμείνουν μέσα, έκανε δωρεά 50.000 χειρουργικές μάσκες στους υπαλλήλους των νοσοκομείων της Νέας Υόρκης και προσέφερε δωρεάν το περιεχόμενο του Pornhub Premium για όλους τους χρήστες.

Το νοσοκομείο Mount Sinai South Nassau έλαβε τις 20.000 από τις 50.000 μάσκες, ενώ ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου αναφέρει: “Αυτές οι μάσκες είναι ζωτικής σημασίας για την μάχη ενάντια στην πανδημία. Θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε ασφαλείς τους νοσοκόμους, φυσιοθεραπευτές και το υποστηρικτικό προσωπικό καθώς αυτοί φροντίζουν τους παθόντες.”

Επεκτείνοντας τις προσπάθειες του σε παγκόσμια κλίμακα το site ερωτικού περιερχομένου, προσφέρει δωρεάν το Premium περιεχόμενο του για όλους. Ο Vice President του Pornhub, Corey Price δήλωσε: “Με σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε καραντίνα παγκοσμίως εξαιτίας του ιού, είναι σημαντικό να βοηθήσουμε και να παρέχουμε έναν ευχάριστο τρόπο να περνάνε τον χρόνο τους. Ελπίζουμε ότι επεκτείνοντας την προσφορά μας για το δωρεάν Premium περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο, ο κόσμος θα έχει ακόμα έναν λόγο να παραμείνει σπίτι για να ισιώσουμε την καμπύλη.”

Το PornHub απευθύνεται σε ενήλικες και μόνο.

 

Διαβάστε για τις συχνότερες αναζητήσεις των gamers στο Pornhub για το 2019, την ανακοίνωση της εταιρείας ότι οι κάτοχοι PlayStation και οι παίκτες Overwatch είναι οι πιο συχνοί επισκέπτες όπως και το τι βλέπουν στο site οι gamers γενικότερα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 26/03/2020 15:11
Ετσι και αλλιώς χωρίς εγγραφή έχω κατεβάσει video free με μια που έκανε cosplay την Plain Doll του Bloodborne και έπαιρνε #$%
#2 it9997 (Level 6) 26/03/2020 19:55
Μια κίνηση ανθρωπιάς! :lol: