Mafia 1 και Mafia 2 remastered

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Mafia 1 και Mafia 2 remastered

Mafia 1 και Mafia 2 remastered

Το Twitter account επέστρεψε. [UPDATE]

 [Αρχική δημοσίευση: 25/9/19] Σύμφωνα με το Segment Next, η 2K Games κατοχύρωσε εμπορικά την δημιουργία δύο remasters και συγκεκριμένα για τα Mafia και Mafia 2.

Οι δύο πρώτες αιτήσεις αφορούν τις remastered εκδόσεις και τα λογότυπά τους. Υπάρχει και μια τρίτη αίτηση αλλά δεν διαθέτει λογότυπο αρχικής έκδοσης, συνεπώς δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται.

Οι σελίδες των trademarks έχουν λήξει αλλά στο Internet κυκλοφορούν οι αριθμοί αιτήσεων 88564619, 88564555 and 88564671.

[UPDATE: 6/4/20 - Το Mafia II: Definitive Edition έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση] Το Mafia II πρωτοκυκλοφόρησε για PC, PS3 και Xbox 360 το 2010, και σχεδόν μια δεκαετία αργότερα φαίνεται να ετοιμάζεται μια καινούργια έκδοσή του.

Σύμφωνα με το Gematsu, το Mafia II: Definitive Edition έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση στην Κορέα. Το αν αυτή η definitive edition του Mafia II θα είναι port στο Switch, PS4 ή Xbox One remaster, αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση. Δεν θα είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο παιχνίδι της 2K να αποκαλύπτετε μέσω ηλικιακής αξιολόγησης. Τα port του Bioshock και του XCOM 2 για το Switch, είχαν αποκαλυφθεί με τον ίδιο τρόπο πριν ανακοινωθούν επίσημα.

[UPDATE 2: 10/5/20 - Το Twitter account επέστρεψε] Μετά από μια περίοδο απραξίας, το Twitter account του Mafia επέστρεψε, κάνοντας tweet την λέξη "Family". Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε φουντώνει τις φήμες για τα επερχόμενα remasters. Το προηγούμενο tweet είχε γίνει στις 24 Αυγούστου 2018.

Εν τω μεταξύ η 2K επέλεξε την ημέρα της μητέρας για το συγκεκριμένο tweet. Η ιδέα της φαίνεται ότι είναι έξυπνη, καθώς έλαβε αρκετές αντιδράσεις. 

Διαβάστε τα reviews των Mafia και συζητήστε για αυτά στα παρακάτω forum topics.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 06/04/2020 16:08
Με έναν δικό του τρόπο, το πρώτο Mafia κατόρθωσε να κοιτάξει στα μάτια το GTA III που είχε κυκλοφορήσει λίγο καιρό νωρίτερα. Απίστευτο παιχνίδι, υπέροχη ατμόσφαιρα.