• Ειδήσεις
  • Action
  • Naughty Dog: "Το The Last of Us Part II θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που φτιάξαμε ποτέ"

Naughty Dog: "Το The Last of Us Part II θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που φτιάξαμε ποτέ"

Hot
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
 
0.0 ()
1
Naughty Dog: "Το The Last of Us Part II θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που φτιάξαμε ποτέ"

Naughty Dog: "Το The Last of Us Part II θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που φτιάξαμε ποτέ"

Ο director δήλωσε ότι θα έχει διαρκεί περισσότερες από 15 ώρες.

 

Όπως φαίνεται ο χορός των ανακοινώσεων σχετικά με το The Last of Us Part II καλά κρατεί, μιας και όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν σιγά σιγά στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τον Neil Druckmann, τον game director του The Last of Us Part II, το επερχόμενο action-survival θα είναι το μεγαλύτερο game που έχει δημιουργήσει ποτέ η Naughty Dog. Ο ίδιος κάνει λόγο για ένα πολύ προσεγμένο game που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινού τόσο από πλευράς πλοκής όσο και από πλευράς διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα ο Druckmann, έγραψε σε ένα PlayStation blog post: "Ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό πριν από πέντε χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω την πίεση που νιώθαμε ύστερα από έναν τόσο πετυχημένο τίτλο. Γνωρίζουμε ότι αγαπάτε τον κόσμο και τους χαρακτήρες, κυρίως τον Joel και την Ellie. Ο λόγος που συνεχίσαμε να εργαζόμαστε τόσα χρόνια πάνω σε αυτό το game είναι ότι δεν θέλαμε να φτιάξουμε μια πρόχειρη ιστορία. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι αντάξιο των χαρακτήρων του Joel και της Ellie". Εκτός από τη μεγάλη διάρκεια του game, ο Druckmann δήλωσε ότι είναι το "πιο φιλόδοξο εγχείρημα" από πλευράς της αμερικανικής εταιρείας μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο The Last of Us, αλλά και το Uncharted 4: A Thief's End διαρκούσαν περίπου 15 ώρες, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι το The Last of Us Part II θα διαρκεί από 16 μέχρι και 35 ώρες. Κλείνοντας το post, ο Druckmann ανακοίνωσε στους fans ότι θα πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή, καθώς αναμένεται να υπάρξουν ακόμα περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με το επερχόμενο game της Naughty Dog, ενώ παράλληλε υπενθύμισε στο κοινό ότι η 26η Σεπτεμβρίου είναι ημέρα γιορτής για το community του The Last of Us.

Το The Last of Us Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2020.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το The Last of Us Part II και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification