To Anthem αποκτά seasonal updates

Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
 
0.0 ()
1
To Anthem αποκτά seasonal updates

To Anthem αποκτά seasonal updates

Η BioWare αναθεωρεί το σχέδιο της σχετικά με τα "Acts".

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Bioware είχε αποφασίσει να κυκλοφορεί content για το Anthem σε μορφή "Acts". Ωστόσο, η καναδική εταιρεία ανάπτυξης φαίνεται να απομακρύνεται από το αρχικό της σχέδιο χάριν των seasonal updates.

Ακόμη και πριν την κυκλοφορία του Anthem, η BioWare σχεδίαζε να παρέχει επιπλέον content με την μορφή των προαναφερθέντων Acts, τα οποία θα έφερναν στο game νέα στοιχεία και τοποθεσίες. Στο αρχικό αυτό σχέδιο περιλαμβάνεται και το Cataclysm event το οποίο λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή, όμως όπως φαίνεται μετά από αυτό θα ξεκινήσουν τα seasons.

Σύμφωνα με την BioWare, η ένταξη των seasonal updates θα επιτρέψει στην ίδια να αντιμετωπίσει ορισμένα σημαντικά προβλήματα που είχαν αναφέρει οι παίκτες στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των υπηρεσιών της BioWare, Chad Robertson, δήλωσε: "Ακούμε τα παράπονα σας για το Anthem και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Κάποια από τα προβλήματα χρειάζονται αρκετές ώρες δουλειάς προκειμένου να αντιμετωπιστούν και όχι απλά quick fixes. Μια από τις ομάδες μας εργάζεται πάνω σε αυτά και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά". Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε ότι η ενσωμάτωση των seasonal updates θα δώσει μεγαλύτερη ευελιξία χρόνου προκειμένου να αντιμετωπίσει τα πολύ σημαντικά προβλήματα του game. Κλείνοντας, ο Robertson φάνηκε αισιόδοξος σχετικά με την απήχηση που θα έχουν τα seasons, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το community του Anthem για την συνεισφορά του και υποσχέθηκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε το review του Anthem και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification