• Ειδήσεις
  • Action
  • Mads Mikkelsen: "Αν σας μιλούσα για το Death Stranding θα με επισκέπτονταν έξι δυνατοί Ιάπωνες"

Mads Mikkelsen: "Αν σας μιλούσα για το Death Stranding θα με επισκέπτονταν έξι δυνατοί Ιάπωνες"

Hot
Mads Mikkelsen: "Αν σας μιλούσα για το Death Stranding θα με επισκέπτονταν έξι δυνατοί Ιάπωνες"

Mads Mikkelsen: "Αν σας μιλούσα για το Death Stranding θα με επισκέπτονταν έξι δυνατοί Ιάπωνες"

Ο Δανός ηθοποιός δεν αποκαλύπτει τίποτα.

 

Ο Mads Mikkelsen εξέφρασε την μυστικότητα που επικρατεί γύρω από το Death Stranding.

Όταν ο δημοφιλής ηθοποιός του Hollywood ήρθε σε επαφή με τον Hideo Kojima για τον ρόλο του στο Death Stranding δεν έκρυψε πως “χάθηκε” από το τεράστιο μυαλό του Ιάπωνα δημιουργού, αλλά και το σενάριο του παιχνιδιού. Σε πρόσφατη συζήτηση στο Reddit, ένας fan τον ρώτησε αν μπορεί επιτέλους να μιλήσει για το Death Stranding, μετρώντας πλέον αρκετό καιρό στον οποίο συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Προς έκπληξη του ίδιου και όλων των fans, ο Mads Mikkelsen απάντησε στο σχετικό post (άσχετα με το ότι δεν είχε σχέση με το θέμα του thread) αναφέροντας: “Ναι μπορώ να σας πω πολλά, αλλά την ίδια στιγμή θα δεχόμουν επίσκεψη από έξι δυνατούς Ιάπωνες”. Προφανώς ο πασίγνωστος ηθοποιός χαριτολογεί και θέλει απλά να τονίσει την μυστικότητα με την οποία κινούνται όσο το Death Stranding συνεχίσει να αναπτύσσεται. Παρόλα αυτά σίγουρα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως έχει πολύ αυστηρούς όρους στο συμβόλαιό του σε περίπτωση που κάνει κάποια πονηριά και του ξεφύγει κάποια πληροφορία για το νέο video game του Hideo Kojima.

Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες όσον αφορά το πότε θα κυκλοφορήσει το Death Stranding, ωστόσο κυκλοφορούν αρκετές φήμες που αναφέρουν πως ίσως προλάβουμε να το δούμε εντός του 2019. Ίσως η κίνηση του Troy Baker να αποτελεί ένα ακόμη ισχυρό στοιχείο πάνω σε αυτό τον ισχυρισμό.

Διαβάστε περισσότερα για το Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 20/01/2019 14:25
Mads Mikkelsen από τους κάλους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν το "κακο". Πιστευω θα τα πάει καλα στο Death Stranding, και γενικά ολο το game ua einai αριστούργημα.
Notification