Yakuza Kiwami 2

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
12
Yakuza Kiwami 2

Yakuza Kiwami 2

Τα παιδιά της εργατιάς και οι φορτωτικές. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/8/17] To Yakuza Kiwami 2, remake του Yakuza 2, διέρρευσε στο PS Store της Ταιβάν.

Η Sega είχε ανακοινώσει πως θα αποκαλύψει ένα νέο game από τους developers του Yakuza στις 26 Αυγούστου. Απ' ότι φαίνεται, ένα μέρος της αυριανής έκπληξης έκανε νωρίτερα την εμφάνισή του και το Yakuza Kiwami 2, που θα αποτελέσει το remake του Yakuza 2, έκανε την εμφάνισή του στο PS Store της Ταϊβάν. Το Yakuza Kiwami 2 αναπτύχτηκε όπως και το Yakuza 6 με την Dragon Engine για το PS4.

Τo Yakuza 2 ήταν το τελευταίο game της σειράς που κυκλοφόρησε για το PlayStation 2 και κυκλοφόρησε το 2006 στην Ιαπωνία, ενώ ήρθε στην Ευρώπη το 2008. Ήταν μάλιστα το πρώτο της σειράς που διέθετε δύο διαφορετικές τοποθεσίες Sotenbori και Shinseicho, οι οποίες αποτελούσαν και ακριβείς μεταφορές αληθινών περιοχών Dotonbori και Shinsekai της πόλης Osaka.

[UPDATE: 26/8/17 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Η Sega ανακοίνωσε και επίσημα το Yakuza Kiwami 2.

Δείτε το teaser trailer:

[UPDATE 2: 10/9/17 - Βίντεο με παρουσίαση των χαρακτήρων] Η Sega δημοσίευσε βίντεο και screenshots με παρουσίαση των χαρακτήρων του Yakiza Kiwami 2.

Δείτε τα screenshots στη gallery στο κάτω μέρος του άρθρου και παρακάτω το σχετικό βίντεο. Η δουλειά στον τομέα των γραφικών είναι υποδειγματική.

[UPDATE 3: 15/10/17 - Τα κορίτσια του Yakuza Kiwami 2] Η Sega κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το Yakuza Kiwami 2, στο οποίο γιαπωνέζες που θα έχουν ρόλο στο παιχνίδι ως gravure models, αναφέρονται σε αυτό. 

 

Για τους μη γνώστες, τα gravure models ποζάρουν για Ιαπωνικά περιοδικά, κάτι που θα ισχύει και στο Yakuza Kiwami 2. Ο Kazuma Kiryu θα είναι φωτογράφος μοντέλων και θα συνομιλεί με τα μοντέλα. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν υπήρχε στην αρχική έκδοση. Τα μοντέλα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο θα πάρουν τους ρόλους των Hikaru Aoyama και Rina Hashimoto.

[UPDATE 4: 24/11/17 - Κυκλοφόρησαν τρία διαφημιστικά βίντεο] Η Sega κυκλοφόρησε τρεις νέες τηλεοπτικές διαφημίσεις για το επερχόμενο Yakuza Kiwami 2.

Οι διαφημίσεις αυτές έχουν να κάνουν τόσο με το story όσο με το gameplay και στην…ψυχαγωγία των ενηλίκων. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς η εταιρεία μέσω αυτού του σλόγκαν εννοεί περισσότερο “έντονη ψυχαγωγία για ενήλικες” απευθυνόμενη φυσικά στο βίαιο περιεχόμενο του παιχνιδιού που απευθύνεται σε ενήλικες.

[UPDATE 5: 27/3/18 - Νέο announcement trailer] Η Sega ανέβασε ένα νέο announcement trailer για το Yakuza Kiwami 2 με περισσότερα πλάνα.

Τα δε γραφικά του στα οποία δουλεύουν οι artists της Sega είναι χάρμα οφθαλμών. Απολαύστε το.

 

[UPDATE 6: 27/7/18 - Forbidden Romance trailer] Η Sega κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Yakuza Kiwami 2, στο οποίο μπορείτε να δείτε πώς εξελίσσεται ο απαγορευμένος έρωτας του Kiryu με την ντεντέκτιβ Kaoru Sayama.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Yakuza Kiwami 2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για PS4 στις 28 Αυγούστου.

[UPDATE 7: 29/8/18 - Launch trailer] Η Sega κυκλοφόρησε το launch trailer του Yakuza Kiwami 2.

Δείτε τους...εργάτες, σκηνές μάχης και όμορφες παρουσίες.



Δείτε τα gameplay videos του Yakuza Kiwami 2, διαβάστε για το demo του και πληροφορίες για τα Yakuza Kiwami 3, 4 και 5. Συζητήστε για το Yakuza Kiwami στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/08/2017 09:27
Το συνδίασαν πολύ όμορφα με την μέρα ανακοίνωσης για τη σειρά Yakuza.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 24/10/2017 22:58
Το κορίτσια θα μπορούσαν να μιλάνε και για το κρεβάτι στο οποίο βρίσκεται η καθεμία.
#3 ashbringer (Level 25) 25/11/2017 18:13
Πολύ ωραία και τα 3 τηλεοπτικά βίντεο με απίστευτα γραφικά.
Notification