Vanquish και Bayonetta Remasters έρχονται σε PS4 και Xbox One

Hot
Vanquish και Bayonetta Remasters έρχονται σε PS4 και Xbox One

Vanquish και Bayonetta Remasters έρχονται σε PS4 και Xbox One

Φήμη και για Bayonetta remaster. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/12/19] Όπως φαίνεται το Vanquish θα επιστρέψει με Remaster για τις τρέχουσες κονσόλες. Μια καταχώρηση στο Microsoft Store είναι το στοιχείο που βασιζόμαστε.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2020 θα κυκλοφορήσει με αναβαθμίσεις για το παιχνίδι που κυκλοφόρησε αρχικά για το Xbox 360 και το PS4. Όπως και στην πρώτη έκδοση, έτσι και στο remaster ως εταιρεία ανάπτυξης φαίνεται η PlatinumGames.

vanquish microsoft store

Στην περιγραφή του γράφει “Η sci-fi Shooter επιτυχία επιστρέφει” και από κάτω γράφει μερικές από τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο Shooter όπως και το ότι είναι η πρώτη φορά που θα γίνει remaster στο Xbox One. Θα υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 4Κ και 60fps στο Xbox One X. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση όμως φαίνεται η καταχώρηση επιβαιβεώνει την κυκλοφορία σε Xbox. Όλως περιέργως η συγκεκριμένη καταχώρηση αναγράφει “Vanquish” ενώ η έκδοση για το Xbox 360 γράφει “VANQUISH”.

Δεν είναι σαφές το αν το remaster του Vanquish θα κυκλοφορήσει και για PS4 και Switch όμως είναι πιθανό, αφού δεν υπάρχει κάποια ένδειξη αποκλειστικότητας.

[UPDATE: 6/12/19 - Φήμη και για Bayonetta remaster] Φαίνεται πως η SEGA έκρυβε άλλον ένα άσσο στο μανίκι της.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Vanquish remaster, δημιουργήθηκαν και φήμες για το Bayonetta remaster. Το Bayonetta λοιπόν θα κάνει παρέα στο Vanquish και θα δημιουργήσουν το 10th anniversary double pack, το οποίο θα αποτελείται από τα προαναφερθέντα games που θα τρέχουν σε 4K αναλύσεις και 60fps. Και τα δυο αυτά games θα κυκλοφορήσουν είτε 17 είτε 18 Φεβρουαρίου και θα μπορείτε να τα αγοράσετε ως double pack, ή ξεχωριστά αν επιθυμείτε.

 [UPDATE 2: 9/12/19 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Tα remaster των Bayonetta και Vanquish ανακοινώθηκαν και επίσημα. Θα δούμε λοιπόν το bundle με την αγαπημένη μας Bayonetta αλλά και τo ιδιαίτερα underrated Vanquish. Στην αρχή είχαμε δει το bundle στο Microsoft Store αλλά πλέον με το παρακάτω τρέιλερ θα δείτε ότι ανακοινώθηκαν και για PS4.

Τα Vanquish και Bayonetta Remasters έρχονται στις 18 Φεβρουαρίου του 2020.

Διαβάστε το review του Vanquish και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification