Ubisoft: "Το The Division 2 ήταν μια εμπορική αποτυχία"

Hot
Ubisoft: "Το The Division 2 ήταν μια εμπορική αποτυχία"

Ubisoft: "Το The Division 2 ήταν μια εμπορική αποτυχία"

Χαμηλές πωλήσεις και για το Ghost Recon: Breakpoint.

 

Η Ubisoft αποκάλυψε τις εμπορικές τις επιτυχίες και αποτυχίες του τρέχοντος δημοσιονομικού έτους και δυστυχώς τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για την εταιρία.

Κατά την διάρκεια της αποτίμησης, ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft Yves Guillemot μίλησε για την απότομη καθοδική πορεία των κερδών της εταιρίας που περίμενε από δύο κυκλοφορίες της το 2019: το Ghost Recon Breakpoint και σε μικρότερο βαθμό το Tom Clancy’s The Division 2. “Δεν δώσαμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κανένα από τα δύο games,” δήλωσε ο Guillemot.

 

 

Ο οικονομικός διευθυντής της Ubisoft Frederick Duguet δήλωσε πως η εταιρία πρέπει να βελτιώσει την ποιότητα των games της και αργότερα ανακοίνωσε καθυστερήσεις για τα Gods and Monsters, Rainbow Six Quarantine και Watch Dogs: Legion. Μετά την ανακοίνωση των χαμηλών πωλήσεων, η μετοχή της Ubisoft στο Παρίσι έπεσε “μέχρι και 29%”.

Διαβάστε εδώ το review του Tom Clancy's The Division 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification