Conan Chop Chop

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Conan Chop Chop

Conan Chop Chop

Νέα παράταση κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/19] H Funcom θα κυκλοφορήσει μια ιδιαίτερη έκδοση του Conan.

Με την ονομασία Conan Chop Chop, το νέο Roguelike Action/Adventure θα γίνει διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η developer εταιρεία του επερχόμενου τίτλου, Mighty Kingdom, ανακοίνωσε πως θα επενδύσει περισσότερους πόρους στο Conan Chop Chop, οπότε και η κυκλοφορία θα καθυστερήσει για κάμποσο διάστημα.

Το Conan Chop Chop είχε ανακοινωθεί ως πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά στην συνέχεια ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτέμβρη για PC και κονσόλες. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει co-op τεσσάρων παικτών.

[UPDATE: 18/12/19 - Απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας] Σε ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο είχε δημοσιευτεί ότι το Conan Chop Chop θα κυκλοφορούσε στις 3 Σεπτεμβρίου κάτι που όντως δεν συνέβη.

Εν συνεχεία ο Philip Mayes, επικεφαλής της Mighty Kingdom είχε δηλώσει ότι το παιχνίδι είναι υπό επεξεργασία και έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την κυκλοφορία του. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στα πλαίσια μιας συνέντευξης του από το DualShockers στην Ε3 2019. Φαίνεται λοιπόν ότι οι developers είναι εντός πλάνου αφού η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του μέσα στο 2020, κάτι που τελικά ισχύει. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Mighty Kingdom και Funcom, το Conan Chop Chop θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο της ανακοίνωσης.

Το Conan Chop Chop κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

[UPDATE 2: 12/2/20 - Νέα παράταση κυκλοφορίας] Η Funcom ανακοίνωσε ότι το Conan Chop Chop δεν θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά μέσα στο Β' εξάμηνο του 2020.

[UPDATE 3: 17/12/20 - Νέα παράταση κυκλοφορίας] Το Conan Chop Chop ακόμα σκοπεύει να κυκλοφορήσει, παρόλο που καθυστερεί δύο φορές τον χρόνο.

Το Conan Chop Chop ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά το 2019, όμως μετά καθυστερούσε όλο και πιο πολύ, με την πιο πρόσφατη καθυστέρηση να μεταφέρει την κυκλοφορία του Conan Chop Chop στις αρχές του 2021. Σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου, η Funcom αναγνώρισε όλες αυτές τις καθυστερήσεις και υποσχέθηκε ότι αυτή θα είναι η τελευταία. Τα καλά νέα είναι ότι μετά από τόσες καθυστερήσεις η Funcom είχε την ευκαιρία να προσθέσει περισσότερο περιεχόμενο στο Conan Chop Chop. Όπως δήλωσε η Funcom, έχουν προστεθεί περισσότεροι εχθροί και παγίδες.

Το Conan Chop Chop είναι ένα top-down Hack ‘n’ slash και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Συζητήστε περισσότερα για το Conan Chop Chop στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 31) 18/12/2020 10:15
To έχει αναλάβει η CD Projekt και έπαθε Cyberpunk?
#2 ashbringer (Level 25) 18/12/2020 16:43
Πλέον ο κόσμος θα χάσει το ενδιαφέρον του και όταν αυτό βγεί δεν θα έχει αγοραστές.
Notification