Marvel’s Avengers: Συνεργασία με developers των Call of Duty και God of War

Hot
Marvel’s Avengers: Συνεργασία με developers των Call of Duty και God of War

Marvel’s Avengers: Συνεργασία με developers των Call of Duty και God of War

Πληροφορίες

Είδος
Action
Format
PS4, Xbox One, PC
Εκδότης
Square Enix
Ανάπτυξη
Crystan Dynamics
Διάθεση
15/5/2020

Θέλουν τους καλύτερους στην ανάπτυξή του.

Το Marvel’s Avengers, θα αναπτυχθεί από τα σημαντικότερα άτομα της gaming βιομηχανίας σύμφωνα με τον studio head της Creative Dynamics, Scott Amos. Ανακοινώθηκε ότι προσλήφθηκε ο Dave Filfield, που εργάστηκε για τα Call of Duty και συνεργάστηκε με τους developers των Halo, προκειμένου να δουλέψει στο multiplayer κομμάτι του τίτλου. Μέλος της ομάδας αποτελεί πλέον και ο Vince Napoli, που ήταν lead systems designer στο God of War της Sony ο οποίος θα βοηθήσει στο combat design. Συγκεκριμένα, ο Napoli ασχολήθηκε με το axe και το chain blade του Kratos καθώς και με το shield/bare hand combat design.

Υπενθυμίζεται ότι ο creative director του Marvel’s Avengers, Shaun Escayg, έχει δουλέψει στη Naught Dog. Επίσης, game director είναι ο Stephen Berry, που εργαζόταν στην EA/Visceral. Ο Scott Amos δήλωσε ότι θέλει στην παραγωγή τους καλύτερους της βιομηχανίας και για αυτό η Square Enix έχει βάλει 5 studios στην ανάπτυξή του. Αυτά τα πέντε studios είναι τα εξής: Crystal Dynamics(California), Crystal Northwest(Washington), Nixxes Software(Ολλανδία), Eidos Montreal(Καναδάς), Square Enix Japan(Ιαπωνία).

Το Marvel’s Avengers κυκλοφορεί στις 15 Μαΐου 2020 για PS4, Xbox One και PC.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και συζητήστε στο αντίστοιχο forum Topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification