Death Stranding gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Death Stranding gameplay videos

Death Stranding gameplay videos

Νέο gameplay που επικεντρώνεται στον εξοπλισμό σας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/18] Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony στην E3 2018 παρουσιάστηκε gameplay trailer για το Death Stranding, ένα από τα highlights της gaming βιομηχανίας, καθώς ετοιμάζεται από την Kojima Productions.

Το βίντεο έχει εναλλαγές ανάμεσα σε gameplay σε έναν εγκαταλλελειμένο πλανήτη και cutscenes. Στα του gameplay θα καλείστε να αιωρηθείτε, να σκαρφαλώσετε, να αντιμετωπίσετε κακουχίες με τις πληγές σας και όλα αυτά για να προστατέψετε ζωές, καθώς θυμίζουμε ότι οι πρωταγωνιστές έχουν κληθεί σε προηγούμενα τρέιλερ να προστατέψουν έμβρυα. Σε ένα σημείο του βίντεο εμφανίζεται ένας αόρατος εξωγήινος, από τον οποίο φαίνονται μόνο οι πατημασίες. Ο Kojima χρησιμοποιεί μότο του στυλ "Δώσε μου το χέρι σου στον θάνατο" δημιουργώντας ξανά ερωτηματικά.

Ο ήρωας θα λέγεται Samford Ridges, αν ακούσαμε καλά προς το τέλος του βίντεο. Στη συνέχεια τον βλέπουμε να προστατεύει ένα έμβρυο και να χρησιμοποιεί μια συσκευή ανίχνευσης όντων καθώς περπατάει με stealth (κλασικό χαρακτηριστικό του Kojima). Στη συνέχεια εντοπίζεται από έναν εχθρό ο οποίος και τον εξοντώνει άμεσα, κάτι που είναι δείγμα του πως θα μπορείτε να πεθάνετε ακαριαία μέσα στο παιχνίδι.

Στο cast των ηθοποιών, μετά τους Norman Reedus και Mads Mikkelsen, ανακοινώθηκαν οι Lea Seydoux και Lindsay Wagner. Γενικά ο Hideo Kojima δείχνει να έχει μαζί του μια πολύ δυνατή ομάδα. Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει για PS4.

[UPDATE: 29/5/19 - 2ο gameplay video και ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Sony επιτέλους δημοσίευσε νέο gameplay του Death Stranding, του πολυαναμενόμενου PS4 τίτλου από τον δημιουργό των Metal Gear, Hideo Kojima και επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Το Death Stranding είναι το πρώτο παιχνίδι του Hideo Kojima αφότου αποχώρησε από την Konami. Κατά τη διάρκεια του τρείλερ μπορούμε να δούμε τον πρωταγωνιστή Sam, να εξερευνεί τον μεγάλο κόσμο του παιχνιδιού, που είναι γεμάτος με μυστήρια τέρατα. Φαίνεται να δουλεύει με μία εταιρία που ονομάζεται Bridges, και η αποστολή του είναι να ταξιδέψει στη Δύση και να τελειώσει ότι ξεκίνησε η Emily. Στο τρείλερ ο Sam λέει “Το να ξαναχτίσεις την Αμερική δεν θα είναι εύκολο”.

Δείτε το gameplay τρείλερ παρακάτω: 

[UPDATE 2: 12/9/19 - Κυκλοφόρησε νέο gameplay video με σχολιασμό από τον Hideo Kojima] Στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2019 στα οποία και παραβρέθηκε με πολύ καλή διάθεση ο Hideo Kojima, κυκλοφόρησε το νέο gameplay video με live σχολιασμό από τον ίδιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ότι ο Kojima αναλύει πολλές νέες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, καθώς επίσης σχολιάζει και το stealth gameplay, που παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο video. Προς το παρόν το συγκεκριμένο gameplay video είναι διαθέσιμο μόνο στα Ιαπωνικά και έχει διάρκεια 48 λεπτών.

[UPDATE 3: 14/9/19 - Gameplay που επικεντρώνεται στον εξοπλισμό σας] Στο νέο gameplay video, επίσης από το Tokyo Game Show, δείτε σε ένα βίντεο μισής ώρας, τον Norman Reedus να βρίσκεται στο αρχηγείο του. Παρουσιάζεται εκτενώς ο εξοπλισμός του ήρωα και το character customization

Δυστυχώς στο βίντεο ο Hideo Kojima μιλάει για άλλη μια φορά στα Ιαπωνικά, τα μενού είναι επίσης στη γλώσσα του, συνεπώς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι εξηγεί.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PS4.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Death Stranding και συζητήστε περισσότερα στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Genji (Level 12) 12/06/2018 12:00
Πώρωση το βίντεο μόνο που για το gameplay προσωπικά θα ήθελα να μάθω περισσότερα.Ελπ ίζω να είναι ενδιαφέρον και κάτι παραπάνω από το να ξεφεύγεις μόνο από εχθρούς.
#2 DimutriKs (Level 16) 29/05/2019 23:53
Δεν περίμενα να καταλάβω και πολλά από το trailer και όντως δεν κατάλαβα τπτ. Σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρον αλλά και αρκετά ρισκαδόρικο. Θα έχουμε σίγουρα πάντως ένα παιχνίδι μυστήριο στα πρότυπα του kojima. Ίσως το ποιο mind-blowing από όλα τα υπόλοιπα που έφτιαξε με την ΚΟΝΑΜΙ. Για να δούμε...
#3 Smoses (Level 26) 30/05/2019 13:11
Quoting DimutriKs:
Δεν περίμενα να καταλάβω και πολλά από το trailer και όντως δεν κατάλαβα τπτ. Σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρον αλλά και αρκετά ρισκαδόρικο. Θα έχουμε σίγουρα πάντως ένα παιχνίδι μυστήριο στα πρότυπα του kojima. Ίσως το ποιο mind-blowing από όλα τα υπόλοιπα που έφτιαξε με την ΚΟΝΑΜΙ. Για να δούμε...

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι αρχικά το σκηνικό θα είναι post-apocalypti c, η Αμερική έχει καταστραφεί. Τώρα από τα σκόρπια screenshot του Kojima και σε συνδυασμό με το trailer καταλαβαίνω ότι ο Sam έχει την αποστολή να την "ξαναχτίσει" ουσιαστικά.
Για πιο αναλυτικά κοίτα και το forum topic.
Notification