• Ειδήσεις
  • Action
  • Mads Mikkelsen: "Το Death Stranding είναι πολύπλοκο, τρελό και πανέμορφο"

Mads Mikkelsen: "Το Death Stranding είναι πολύπλοκο, τρελό και πανέμορφο"

Hot
Mads Mikkelsen: "Το Death Stranding είναι πολύπλοκο, τρελό και πανέμορφο"

Mads Mikkelsen: "Το Death Stranding είναι πολύπλοκο, τρελό και πανέμορφο"

Ο πασίγνωστος ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στα γυρίσματα.

Σε δηλώσεις σχετικά με το επερχόμενο Death Stranding προχώρησε ο Mads Mikkelsen.

Το Death Stranding, το νέο video game του Hideo Kojima, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αφού παρά τα συγκλονιστικά τρέιλερ που έχουμε δει, γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για αυτό. Έτσι, ο Mads Mikkelsen, ο πασίγνωστος ηθοποιός που θα συμμετέχει και στο Death Stranding, μίλησε στο Total Film magazine για την συμμετοχή του σε αυτό και το motion capturing που του έκανε εντύπωση. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Είναι λίγο σουρεαλιστικό, διότι προφανώς δεν υπάρχει τίποτα. Κάνουμε τα πάντα. Είναι motion capture. Ο Kojima προσπαθεί να εξηγεί την ιστορία ξανά και ξανά και εκεί που νομίζω πως το έχω, ξαφνικά συμβαίνει κάτι και το χάνω ξανά. Είναι πολύ περίπλοκο. Είναι πολύ τρελό. Είναι πανέμορφο”.

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν γνωρίζει πάρα πολλά για το παιχνίδι, ωστόσο χαρακτήρισε οτιδήποτε έχει δει μέχρι στιγμής ως “υπέροχο”. Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Το όλο concept του παιχνιδιού, όπως το κατάλαβα, είναι πως χρειάζεται τη συνεργασία πολλών ανθρώπων από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι όπως αυτό, ωστόσο ο Kojima εξακολουθεί να μην είναι ευχαριστημένος!”

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification