Ειδήσεις Action Fortnite: Λογαριασμοί χρηστών έγιναν hack

Fortnite: Λογαριασμοί χρηστών έγιναν hack

Monday, 12 Mar 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/77/fe/31/fortnite-accounts-hacked-34-1520896391.jpg
 

Fortnite: Λογαριασμοί χρηστών έγιναν hack

Κλοπές ακόμα και σε πιστωτικές κάρτες.

 

Σύμφωνα με παράπονα χρηστών στο forum της Epic Games και στο Reddit, πολλοί λογαριασμοί έχουν πέσει σε χέρια hackers.

Στους συγκεκριμένους λογαριασμούς έχουν αγοραστεί V-Bucks (το in-game Νόμισμα του παιχνιδιού) και το game mode με την ονομασία "Save the World" όπου παίζετε το βασικό σενάριο του παιχνιδιού, είτε μόνοι, είτε με Co-op. Θυμίζουμε ότι το Save the World πρέπει να το αγοράσετε, ενώ το Battle Royale είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με το Kotaku, κάποιοι χρήστες είδαν μέχρι και χρειώσεις 100 και 150 δολαρίων στο λογαριασμό τους, μιας και οι hackers απέκτησαν πρόσβαση στα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους. Η Epic Games έχει μπλοκάρει την πρόσβαση σε αρκετούς hackers και έχει αποζημιώσει τους χρήστες για τα χρήματα που έχασαν. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι hackers χρησιμοποίησαν γνωστές τεχνικές hack και όποιος δει κάποιο θέμα με τον λογαριασμό του θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με την τεχνική υποστήριξη.

Καλό θα ήταν βέβαια να έχετε επαλήθευση μέσω δύο βημάτων ώστε ο λογαριασμός σας να είναι ασφαλής.

Στο Fortnite προστέθηκε πρόσφατα το mode των 20 ομάδων, όπου 5 ομάδες δίνουν μεγάλες μάχες. Έρχεται επίσης cross-play μεταξύ PC, PS4, Xbox One και smartphones, αλλά όχι απευθείας μεταξύ PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Επίσης παίξτε μαζί μας Live σε PC, PS4 και Xbox One κάνοντας κλικ εδώ.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification