Ειδήσεις Action Conan Chop Chop

Conan Chop Chop

Wednesday, 18 Dec 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6d/61/4e/conan-chop-15-1566899472.jpg
 

Conan Chop Chop

Νέα παράταση κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/19] H Funcom θα κυκλοφορήσει μια ιδιαίτερη έκδοση του Conan.

Με την ονομασία Conan Chop Chop, το νέο Roguelike Action/Adventure θα γίνει διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η developer εταιρεία του επερχόμενου τίτλου, Mighty Kingdom, ανακοίνωσε πως θα επενδύσει περισσότερους πόρους στο Conan Chop Chop, οπότε και η κυκλοφορία θα καθυστερήσει για κάμποσο διάστημα.

Το Conan Chop Chop είχε ανακοινωθεί ως πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά στην συνέχεια ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτέμβρη για PC και κονσόλες. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει co-op τεσσάρων παικτών.

[UPDATE: 18/12/19 - Απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας] Σε ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο είχε δημοσιευτεί ότι το Conan Chop Chop θα κυκλοφορούσε στις 3 Σεπτεμβρίου κάτι που όντως δεν συνέβη.

Εν συνεχεία ο Philip Mayes, επικεφαλής της Mighty Kingdom είχε δηλώσει ότι το παιχνίδι είναι υπό επεξεργασία και έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την κυκλοφορία του. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στα πλαίσια μιας συνέντευξης του από το DualShockers στην Ε3 2019. Φαίνεται λοιπόν ότι οι developers είναι εντός πλάνου αφού η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του μέσα στο 2020, κάτι που τελικά ισχύει. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Mighty Kingdom και Funcom, το Conan Chop Chop θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο της ανακοίνωσης.

Το Conan Chop Chop κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

[UPDATE: 12/2/20 - Νέα παράταση κυκλοφορίας] Η Funcom ανακοίνωσε ότι το Conan Chop Chop δεν θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά μέσα στο Β' εξάμηνο του 2020.

Συζητήστε περισσότερα για το Conan Chop Chop στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification