Ειδήσεις Action Easter Egg με θέμα το Brexit στο Crackdown 3

Easter Egg με θέμα το Brexit στο Crackdown 3

Thursday, 21 Feb 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a8/df/4d/crackdown-3-brexit-96-1550760333.jpg
 

Easter Egg με θέμα το Brexit στο Crackdown 3

H Theresa May σε...ταμπέλα.

H Sumo Digital, developer εταιρεία του Crackdown 3, αναφέρεται στο Brexit με τον δικό της τρόπο. Έχουμε συνηθίσει τα easter eggs να αποτελούν αναφορές ταινιών, μουσικής, video games και σε σπάνιες περιπτώσεις να αγγίζουν άλλα θέματα. Η Sumo Digital όμως αποφασίζει να σχολιάσει το θέμα του Brexit μέσα από ένα μικρό easter egg. Όπως βλέπετε και στην εικόνα του άρθρου, σε κάποιο σημείο του χάρτη του νέου Crackdown 3 υπάρχει μια τράπεζα τροφίμων που ονομάζεται Theresa’s Food Bank και από κάτω αναφέρει με αστερίσκο ότι υπάρχουν περιορισμοί.

Ο όρος food bank χρησιμοποιείται για να περιγράψουμε μια μεγάλη αποθήκη που δίνει τρόφιμα σε όσους τα έχουν ανάγκη δωρεάν. Τον τελευταίο χρόνο τα food banks της Μ. Βρετανίας έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται ακόμα περισσότερο από ανθρώπους που αδυνατούν να αγοράσουν τα βασικά αγαθά. Η Sumo Digital, ως εταιρεία με βάση την Μ.Βρετανία επηρεάζεται άμεσα από το Brexit, θίγει το θέμα με τον δικό της τρόπο καθώς έχει υπολογιστεί πως σε περίπτωση Brexit οι τράπεζες τροφίμων θα παρουσιάσουν προβλήματα λειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα για το Crackdown 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification