Ειδήσεις Διαγωνισμοί Game & Users του μήνα: Δεκέμβριος 2019

Game & Users του μήνα: Δεκέμβριος 2019

Thursday, 09 Jan 2020  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3c/33/55/darksiders-genesis-game-of-the-month-18-1578573517.jpg
 

Game & Users του μήνα: Δεκέμβριος 2019

Στον τελευταίο μήνα της δεκαετίας.

Σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους top users του GameWorld.gr για τον τελευταίο μήνα της δεκαετίας.

GameWorld Giveaway Pool
Κάθε μήνα ψηφίζετε μεταξύ σας στο Forum του GameWorld.gr τους κορυφαίους αναγνώστες του GameWorld, οι οποίοι επιλέγουν δώρο ανάμεσα σε δεκάδες games, περιφερειακά και συλλεκτικά.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα διαθέσιμα δώρα.

Η επιλογή των δώρων θα γίνει κατά σειρά από:
Α)Τον user του μήνα.
Β)Τον user reviewer του μήνα.
Γ)Τον blogger του μήνα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Το Darksiders Genesis ήταν το παιχνίδι του μήνα σύμφωνα με τις ψήφους σας. Το νέο Action RPG κέρδισε τις εντυπώσεις από τα ελάχιστα ποιοτικά games Δεκεμβρίου.

User του μήνα
O Αχιλλέας Λοϊζίδης (Kingloi)  ήταν user του μήνα καθώς βρισκόταν παντού στον σχολιασμό των άρθρων και στο Forum. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο subforum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review του μήνα
Ο Αχιλλέας Λοϊζίδης (Kingloi) ξεχώρισε και εδώ καθώς πήρε τον τίτλο του User Reviewer με το review του για το Darksiders: Genesis.

Γράψτε το δικό σας user review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Blogger του μήνα
Ο Pagio αναδείχθηκε Blogger του μήνα με το blog του για το Guild Wars 2 και την νέα χρονιά.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Το άρθρο του μήνα είναι το review του The Last Door. Σας ευχαριστώ για τις ψήφους σας.
- Συντάκτης του μήνα: Για αυτό τον μήνα η Χριστιάνα Θάνου είχε τις περισσότερες ψήφους σας. 
- Βίντεο του μήνα: Ο διαγωνισμός Game of the Year στο οποίο η Χριστιάνα παρουσίασε τα δώρα του διαγωνισμού μαζί με τον συντάκτη μας Φοίβο Καρκάνη που έκανε και ντεμπούτο on camera.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές! Η ειδοποίηση για την παραλαβή θα γίνει μέσω email.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία PC games στους Users του μήνα. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, δίνουμε και ένα τέταρτο video game στο βίντεο των νέων κυκλοφοριών κάθε μήνα στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube.

Ακόμη, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 09/01/2020 18:34
Συγχαρητήρια παιδιά, πάντα τέτοια :-)
Notification