Forza Motorsport 7 video review

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Forza Motorsport 7 video review

Forza Motorsport 7 video review

Η πληρέστατη εμπειρία οδήγησης.

Το Forza Motorsport 7 είναι η συνέχεια μιας άκρως επιτυχημένης σειράς της Turn 10 Studios, που φέτος κυκλοφορεί όχι μόνο για Xbox One, αλλά και για PC.

Δείτε το σημερινό αναλυτικό μας video review:

Διαβάστε το review του Forza Motorsport 7 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 07/11/2017 20:11
Πηρα για πρωτη φορα Forza Motorsport game αφου εχω μονο PC , το παιχνιδι εχει τεραστιο περιεχομενο σε σχεση με ολα τα racing σε PC , μεχρι το patch 3 (3/11) το παιχνιδι υπεφερε απο stuttering ακομα και σε κονσολες αλλα το διορθωσανε ευτηχως , εχω και το Project Cars 2 και μ αρεσουν και τα δυο , το PCARS2 ειναι πιο simulator style ενω το Forza 7 simcade που καστομαρεις αμαξια και ως προς τον χειρισμο ειναι η χαρα το drift..Πιστευω οτι εχει τον πιο απολαυστικο drift χειρισμο ever σε racing game..Αυτο που μενει τωρα ειναι να φτιαξουνε το online mode γιατι κρασαρει το παιχνιδι συνεχεια και να αφαιρεσουν αυτο το homologation ..

Μανο ειχες δικιο οτι το GT Sport εχει περισσοτερες λεπτομεριες στα αμαξια με το video που ειχες αναιβασει , παντως αναλογικα για την ποικιλια αμαξιων και πιστων που εχει το Forza 7 τα γραφικα ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακα.. Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι τα πολυ μουντα χρωματα που εχει και τα υπερβολικο καθρεπτισμα στο οδοστρομα του ουρανου οταν ο δρομος ειναι βρεγμενος (παροτι ειναι πολυ εντυποσιακα τα οπτικα εφε..)