Dragon Age: Inquisition video review

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Dragon Age: Inquisition video review

Dragon Age: Inquisition video review

Η επική περιπέτεια συνεχίζεται στον κόσμο του Thedas!

Σήμερα σας ετοιμάσαμε το video review του Dragon Age: Inquisition. Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί για το game, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα RPGs του 2014. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το αναλυτικό video:

Το Dragon Age: Inquisition κυκλοφόρησε στις 21 Νοέμβρη και το βαθμολογήσαμε με 8.2 στο review που ανέλαβε ο Παντελής Δασκαλέλος. Κατά τα λεγόμενα του συντάκτη, η BioWare επιστρέφει με ένα βελτιωμένο sequel, αλλά αποτυγχάνει να πρωτοτυπήσει.

Διαβάστε το review του Dragon Age: Inquisition από το GameWorld.gr και συζητήστε μαζί μας στο forum.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 koskinas18 (Level 17) 18/01/2015 18:05
Μπράβο Χριστιάνα για το video review μπράβο όμως και στον Παντελή που πάντα βάζει σωστές βαθμολογίες
#2 ΖΓ (Level 11) 26/06/2015 16:16
Εντάξει, εδώ θ' αφήσω το στίγμα μου! κορυφαίο παιχνίδι, πολύ καλά γραφικά, αρκετές story για τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά και διαφορετική ροή παιχνιδιού, αναλόγως την πορεία του κάθε παίκτη στο παιχνίδι. Γενικά τα λόγια είναι περιττά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσα καλά λόγια και να πεις, πάλι δεν φτάνουν για να βαθμολογηθεί όπως πρέπει. Πολύ καλή δουλειά και άξιζαν και με το παραπάνω τα χρήματα που δόθηκαν για να κατασκευαστεί το παιχνίδι.
Notification