Terminator: Survivors: Περίοδος κυκλοφορίας

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Terminator: Survivors: Περίοδος κυκλοφορίας

Terminator: Survivors: Περίοδος κυκλοφορίας

Open world Survival από την Nacon στο Steam early access.

Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Nacon ανακοίνωσε την περίοδο κυκλοφορίας early access για το Terminator: Survivors, ένα νέο open-world Survival που θα κυκλοφορήσει το 2024 στο Steam early access. Είχαμε μάθει για αυτό στο παρελθόν με τον προσωρινό τίτλο "Terminator Survival".

Διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του Terminator 2: Judgment Day και σε αυτό θα πάρετε τον έλεγχο μιας ομάδας επιζώντων σε έναν κόσμο που καταστράφηκε από τους εξολοθρευτές του Skynet. Ο John Connor δεν έχει ακόμη σχηματίσει ανθρώπινη αντίσταση για να αντεπιτεθεί στις μηχανές και θα εξερευνήσετε τον post-apocalyptic κόσμο ενώ θα αντιμετωπίσετε τις απειλές αυτού του επικίνδυνου νέου κόσμου.

Η Nacon δήλωσε ότι το Terminator: Survivors θα έχει μια περίπλοκη ιστορία βασισμένη στις δύο πρώτες ταινίες του franchise, καθώς σιγά σιγά μαθαίνετε για το Skynet και τους νέους Terminators που κυνηγούν ανθρώπους. Πρόκειται για μία εναλλακτική πραγματικότητα στην timeline της σειράς Terminator. Θα αναζητήσετε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε και να βελτιώσετε τη βάση σας, ενώ είναι πιθανό να συναντήσετε μερικά γνωστά πρόσωπα από την σειρά στις αποστολές σας.

Θα αποτελέσει ένα First-Person Survival και θα πολεμήσετε ενάντια σε άλλους Survivors αλλά και Terminators, με solo ή Co-op mode. Το Terminator: Survivors έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Steam early access τον Οκτώβριο του 2024. Αναμένεται το 2025 για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Φέτος έχουμε την 40η επέτειο της σειράς Terminator.

Διαβάστε περισσότερα για το Terminator Survival και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification