Epstein: Video game με ζόμπι σε νησί

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Epstein: Video game με ζόμπι σε νησί

Epstein: Video game με ζόμπι σε νησί

Βασισμένο στο γνωστό Νησί Άπστειν, με παραφρασμένα ονόματα επωνύμων!

Ένα νέο Survival game εμφανίστηκε στο Internet. Το όνομα του παιχνιδιού είναι «Epstein» και τα γεγονότα του διαδραματίζονται σε ένα νησί.

Αν προχωρήσετε αρκετά στο gameplay, θα καταλήξετε να πολεμήσετε τα mini-Bosses, συμπεριλαμβανομένων των «Clintin», «Havking» και «Minwell», πριν αντιμετωπίσετε το τελικό boss. Οι παρατηρητικοί παίκτες θα προσέξουν μια μικρή γλωσσική ομοιότητα μεταξύ των ονομάτων αυτών των χαρακτήρων και εκείνων των πραγματικών προσώπων που έχουν συσχετιστεί με το γνωστό Νησί του Epstein!

Η εταιρεία ανάπτυξης του Epstein, GalaxyVerse, είναι verified user στο Steam, αλλά δεν είναι γνωστή στο χώρο. Η περιγραφή του Steam game λέει τα εξής: «Επιβίωσε σε ένα μυστηριώδες νησί και σταμάτα τα απαίσια σχέδια του Jefry στο «Epstein». Πολεμήστε έναν εχθρικό συνασπισμό που πίνει αίμα και δημιουργήστε συμμαχίες με άλλους επιζώντες για να αντιμετωπίσετε τον Jefry στον μεγάλο ναό του. Μάθετε τις τακτικές επιβίωσης και το στρατηγικό gameplay σε αυτή την έντονη περιπέτεια. 

Η GalaxyVerse έκανε ανάρτηση στο X/Twitter για το νέο video game της.

Εκτός από τις ομοιότητες στα ονόματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως, το «Epstein» δεν έχει μεγάλη ομοιότητα με την ιστορία του Epstein στην πραγματική ζωή. Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε ένα νησί. Στο νησί πολεμάτε re-animated σκελετούς και δαίμονες.

Επίσης, όσον αφορά τα mini bosses, υπάρχουν κάποιες απουσίες. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει ο..."Bill Gites", ούτε κάποιος "Eloom Musk". Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί πιθανοί χαρακτήρες που δεν έχουν υπάρχουν ακόμα στο gameplay. Ο κατάλογος των ανθρώπων που φέρεται να γνώριζε ή με τους οποίους είχε δεσμούς ο άλλος Epstein είναι αρκετά μεγάλος. Ίσως έρχονται περισσότερα mini bosses με DLC.

Διαβάστε για ένα παρόμοιο Survival game με ζόμπι, το Dying Light 2: Stay Human και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification