Η Facebook κλείνει το Facebook Gaming app για Android και iOS

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Facebook κλείνει το Facebook Gaming app για Android και iOS

Η Facebook κλείνει το Facebook Gaming app για Android και iOS

Τον Οκτώβριο.

Το Facebook Gaming app για Android και iOS θα κλείσει στις 28 Οκτωβρίου, καθώς η Facebook απέτυχε να προσελκύσει τους gamers όπως θα ήθελε.

Το app είχε δημιουργηθεί μετά από προτάσεις του Facebook community, αλλά τελικά..."δεν έπιασε". Η εφαρμογή χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση Facebook Gaming livestreams. Αν και το ίδιο το Facebook Gaming θα συνεχιστεί, η ακύρωση της εφαρμογής είναι μια ανησυχητική ένδειξη ότι η υπηρεσία δεν καταφέρνει να ανταγωνιστεί επαρκώς το Twitch και το YouTube Gaming.

"Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους σας για ό,τι έχετε κάνει για να δημιουργήσετε μια ακμάζουσα κοινότητα από παίκτες και fans από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε αυτή η εφαρμογή. Αυτή ήταν πραγματικά μια προσπάθεια υπό την καθοδήγηση της κοινότητας να φέρουμε νέες δυνατότητες gaming στο Facebook. Παρά αυτά τα νέα, η αποστολή μας να συνδέουμε παίκτες, fans και δημιουργούς με τα games που αγαπούν δεν έχει αλλάξει και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βρείτε τα games, τους streamers και τις ομάδες σας όταν επισκέπτεστε το Gaming στην εφαρμογή Facebook." αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εφαρμογή Facebook Gaming κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020.

Δείτε την επισκεψιμότητα των υπηρεσιών livestream και συζητήστε για Facebook και Meta στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification