Το Hogwarts Legacy έφτασε τις 22 εκατομμύρια πωλήσεις

Hot
Ερμής Δερβίσης
Το Hogwarts Legacy έφτασε τις 22 εκατομμύρια πωλήσεις

Το Hogwarts Legacy έφτασε τις 22 εκατομμύρια πωλήσεις

Πάει για...πρώτο σε πωλήσεις το 2023. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/2/23 - 12 εκατομμύρια σε δύο εβδομάδες] Η Warner Bros Games ανακοίνωσε ότι το Hogwarts Legacy πούλησε 12 εκατομμύρια αντίτυπα και είχε έσοδα 850 εκατομμύρια δολάρια, μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες κυκλοφορίας του.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη κυκλοφορία της Warner Bros Games. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα νούμερα αφορούν μόνο τις πωλήσεις σε PC, PS5 και Xbox Series X, καθώς το Hogwarts Legacy ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για PS4, Xbox One και Switch. Επιπλέον στο Twitch, το Hogwarts Legacy έφτασε τους 1.28 εκατομμύρια ταυτόχρονους θεατές, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ στην πλατφόρμα για Single-player game. Οι παίκτες έχουν παίξει συνολικά 280 εκατομμύρια ώρες. Παρά την μεγάλη επιτυχία του Hogwarts Legacy, η Avalanche Studios ανακοίνωσε ότι προς το παρόν δεν έχει σχέδια για κάποιο DLC.

Το Hogwarts Legacy είναι διαθέσιμο για PC, PS5 και Xbox Series Χ. Στις 4 Απριλίου θα έρθει σε PS4 και Xbox One και στις 25 Ιουλίου στο Switch.

[UPDATE: 10/5/23 - 15 εκατομμύρια πωλήσεις] Το Hogwarts Legacy έφτασε τις 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Όλα αυτά έχοντας φτάσει στον Μάιο, δηλαδή τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του.

[UPDATE: 8/1/24 - 22 εκατομμύρια πωλήσεις] Το Hogwarts Legacy έφτασε τις 22 εκατομμύρια πωλήσεις και τα νούμερα δείχνουν ότι πιθανότατα είναι και το Νο. 1 σε πωλήσεις παιχνίδι στην Αμερική για το 2023, αν δεν αλλάξει κάτι δηλαδή και δεν έχουμε μεγαλύτερα νούμερα από άλλα games.

Κι όλα αυτά θυμίζουμε ενώ όταν εκτός όλων των υποψηφιοτήτων στα The Game Awards 2023! Προφανώς διότι...μία woke διοργάνωση δεν θέλει να φιλοξενεί παιχνίδι που αποτελεί προϊόν της J.K. Rowling.

Διαβάστε το review του Hogwarts Legacy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification