Horizon Forbidden West: Burning Shores expansion

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Horizon Forbidden West: Burning Shores expansion

Horizon Forbidden West: Burning Shores expansion

Το launch trailer στη δημοσιότητα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/22] Η Guerilla Games ανακοίνωσε το expansion του Horizon Forbidden West με την ονομασία Burning Shores.

Στο Burning Shores η Aloy θα τα βάλει με μία απειλή στο Los Angeles, σε ένα ηφαιστειακό αρχιπέλαγο. Θα ταξιδέψει σε μια νέα περιοχή, νότια των Tenakth Clan Lands και η ιστορία θα συνεχίσει μετά το φινάλε του Horizon Forbidden West. Θα παρουσιαστούν νέοι χαρακτήρες.

 

[UPDATE: 5/4/23 - Βίντεο με το πως να προετοιμαστείτε, το user interface και τα skills] Η Guerilla Games δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο σας ενημερώνει πως να προετοιμαστείτε για την κυκλοφορία του expansion του Horizon Forbidden West. Στο βίντεο παρουσιάζει επίσης το user interface και τα skills.

[UPDATE 2: 15/4/23 - Launch trailer] Το expansion του Horizon Forbidden West έρχεται στις 19 Απριλίου και η Guerilla κυκλοφόρησε το launch trailer του.

Στο Burning Shores θα βοηθήσετε νέες φυλές και θα γνωρίσετε νέους χαρακτήρες. Το launch trailer δείχνει ότι θα υπάρχουν επίσης νέα bosses.

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου για PS5 και PS4.

Διαβάστε το review του Horizon Forbidden West από τον Ερμή Δερβίση και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification