Apple iPhone 15 Pro

Hot
Ερμής Δερβίσης
Apple iPhone 15 Pro

Apple iPhone 15 Pro

Θα μπορεί να τρέξει ΑΑΑ games όπως το Death Stranding και το Resident Evil 4 remake.

Το iPhone 15 Pro (και συνεπώς το iPhone 15 Pro Max) θα διαθέτει ray tracing και θα λάβει native εκδόσεις διάφορων τίτλων όπως το Resident Evil 4 remake και το Assassin’s Creed Mirage.

Το απλό iPhone 15 ξεκινάει στα 799 δολάρια με 128GB αποθηκευτικό χώρο, 6.1 ίντσες οθόνη, κατασκευή από αλουμίνιο, επεξεργαστή πέντε πυρήνων Α16 Bionic και κάμερα 48MP. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το iPhone 15 Plus με την διαφορά ότι η οθόνη του θα είναι 6.7 ίντσες και η τιμή του θα ξεκινάει από 899 δολάρια. Δείτε στο παρακάτω τρέιλερ μετά το 1:31

Το iPhone 15 Pro θα ξεκινάει από 999 δολάρια με 128GB αποθηκευτικό χώρο (και 1.199 για το Pro Max με την οθόνη 6.7 ιντσών) θα έχει κατασκευή από τιτάνιο και τον νέο επεξεργαστή Α17 Pro, έξι πυρήνων. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θα μπορεί να τρέξει ray tracing και θα αρκετά ικανός ώστε να μπορεί να τρέξει native εκδόσεις AAA games, όπως τα Resident Evil 4 remake, Resident Evil Village, Death Stranding και το επερχόμενο Assassin’s Creed Mirage. Θυμίζουμε ότι όλα τα νέα iPhone θα έχουν πλέον θύρα φόρτισης USB-C, λόγω των νέων νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλη η σειρά iPhone 15 θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Συζητήστε για τα iPhone 15 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification