• Ειδήσεις
  • FPS
  • Παίκτης του Call of Duty: WW2 έφτασε στο κορυφαίο rank χρησιμοποιώντας μόνο μαχαίρια

Παίκτης του Call of Duty: WW2 έφτασε στο κορυφαίο rank χρησιμοποιώντας μόνο μαχαίρια

Hot
Παίκτης του Call of Duty: WW2 έφτασε στο κορυφαίο rank χρησιμοποιώντας μόνο μαχαίρια

Παίκτης του Call of Duty: WW2 έφτασε στο κορυφαίο rank χρησιμοποιώντας μόνο μαχαίρια

Άγγιξε τη βαθμίδα Master Prestige χωρίς να ρίξει σφαίρα.

 

Ένα παίκτης τους Call of Duty: WW2 κατάφερε να φτάσει στο “Master Prestige” rank χρησιμοποιώντας μόνο μαχαίρια στο πεδίο της μάχης έναντι όπλων.

Το να ανέβετε επίπεδο στο multiplayer του νέου FPS της Activision είναι σχετικά δύσκολη διαδικασία. Ιδίως όταν μιλάμε για το Master Prestige rank, την κορυφαία βαθμίδα, όπου μπορείτε να φτάσετε πραγματοποιώντας μια σύνθετη διαδικασία. Συγκεκριμένα πρέπει να περάσετε 55 επίπεδα για να εισέλθετε στο Prestige Mode του Call of Duty: WW2 και στην συνέχεια πρέπει να παίζετε ξανά και ξανά έως ότου φτάσετε στο ενδέκατο και τελευταίο επίπεδο, το Master Prestige. Αφού τα καταφέρετε μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε xp μέχρι το επίπεδο 1000 ωστόσο η κατάταξή σας θα παραμείνει στην μέγιστη.

Πολλοί είναι αυτοί που καταφέρνουν να ανέβουν στην κατάταξη του Call of Duty: WW2, ωστόσο ένας YouTuber αξίζει πραγματικά τα εύσημα, διότι κατάφερε να φτάσει στην μεγαλύτερη δυνατή βαθμίδα του παιχνιδιού αποφεύγοντας την χρήση όπλων, έχοντας στην κατοχή του μόνο μαχαίρια.

Ο YouTuber με όνομα “TheseKnivesOnly” του KARNAGE gaming οργανισμού είχε αυτό του το επίτευγμα ως στόχο για κάθε Call of Duty που έπαιξα από το Black Ops το 2010 και ύστερα. Για αυτή του την απόφαση και το κατόρθωμα του δήλωσε: “Ο κύριος λόγος για τον οποίο εμπνεύστηκα να χρησιμοποιώ μόνο μαχαίρι ήταν ένα Search and Destroy ματς σε WMD όπου ένας τυχαίος τύπος πέτυχε ένα tomahawk bomb defend. Ήταν ό,τι πιο cool και κίνησε το ενδιαφέρον μου για να χρησιμοποιώ μόνο μαχαίρια”.

Ο TheseKnivesOnly κατέγραφε όλη του την πορεία μέχρι την κορυφαία κατάταξη δείχνοντας τις ικανότητές του στο να τρέχει στο πεδίο της μάχης και να κερδίζει xp ρίχνοντας μαχαίρια και χρησιμοποιώντας μόνο meele όπλα. Στο τέλος, κατάφερε τον στόχο του έχοντας ρίξει μηδέν σφαίρες στη μάχη.

 



Και αν νομίζετε ότι δεν ήταν ενεργός κάνετε λάθος, καθώς σημείωσε περισσότερα από 32.000 kills μέχρι να φτάσει στο Master Prestige στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως το αγαπημένο του Call of Duty για την αξιοποίηση των μαχαιριών ήταν το Black Ops 3 στο οποίο είχε επίσης φτάσει Master Prestige και level 1000. Τέλος εξέφρασε και την ανυπομονησία του για νεότερα παιχνίδια της σειράς: “Πάντα θέτω ως στόχο να φτάσω στην κορυφαία κατάσταση κάθε τίτλου Call of Duty χρησιμοποιώντας μόνο μαχαίρια οπότε για την ώρα στοχεύω το επίπεδο 1000 στο WW2. Έχω μεγάλες προσδοκίες για το Call of Duty 2018 γιατί είμαι κάπως fanboy της Treyarch και λάτρεψα τη σειρά Black Ops”.

Διαβάστε το review του Call of Duty: WW2 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 13/02/2018 16:46
Θεούλης!
#2 ashbringer (Level 25) 14/02/2018 11:02
Μπράβο του.Πόσοι υπάρχουν σαν και αυτόν που έχουν φτάσει πολύ υψηλά level ,achievements και ρεκόρ με διάφορους τρόπους.
Notification