Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Mavericks: Proving Grounds

17 Feb 2018 15:34 #212621 by Μάνος Γρυπάρης
Το Mavericks: Proving Grounds είναι ένα νέο Battle Royale game το οποίο θα υποστηρίζει 400 παίκτες ταυτόχρονα.

Αρχικά έφερε την ονομασία Project X, ενώ τώρα μετονομάστηκε. Θα υποστηρίζει την τεχνολογία SpatialOS και αναμένεται να λανσάρει φέτος ένα Battle Royale mode, με στόχο να επεκταθεί σε MMO το 2019. Μέχρι 400 παίκτες θα δώσετε μάχες σε χάρτη 12 τετραγωνικών χιλιομέτρων που θα περιλαμβάνει άγρια ζώα, λασπώδεις εκτάσης και δυναμική αλλαγή καιρικών συνθηκών.

Στην κεντρική πόλη που ονομάζεται The Capital θα μπορείτε να δημιουργήσετε την Clan σας ή να ενταχθείτε σε κάποια, να κάνετε συναλλαγές με άλλους παίκτες ή να δείτε τα rankings και τα achievements σας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 17:00 #226614 by Giorgos Tsolaridis
Ακυρώθηκε το Mavericks, Battle Royale 1000 ατόμων
Έλλειψη χρηματοδότησης ο κύριος λόγος.


Σε μια σύντομη δήλωση σχετικά με την επίσημη ιστοσελίδα στο studio, η εταιρεία ανάπτυξης του έργου ανέφερε την έλλειψη χρηματοδότησης ως κύριο λόγο. H Automaton επιβεβαίωσε ότι το Mavericks: Proving Grounds δεν είναι πλέον σε εξέλιξη. Το άλλο παιχνίδι το Deciet, το οποίο ξεκίνησε το 2017 θα λειτουργεί κανονικά.

“Λάβετε υπόψη σας ότι λόγω ανεπαρκούς χρηματοδότησης έχει σταματήσει η ανάπτυξη του παιχνιδιού Mavericks: Proving Grounds. Οι κοινοί διαχειριστές βρίσκονται στην διαδικασία χορήγησης άδειας για το παιχνίδι Deceit, επομένως δεν θα υπάρξει αλλαγή στη λειτουργία και παροχή αυτού του παιχνιδιού” αναφέρει η δήλωση.



Τα νέα είναι ιδιαίτερα σοκαριστικά για τους fans του Mavericks, καθώς το παιχνίδι μπήκε σε Alpha έκδοση μόλις την περασμένη εβδομάδα, μετά από μήνες που ήταν κλειστό για δοκιμές. Παρόλο που ο συγκεκριμένος στόχος ήταν να υπάρξουν 1000 αγώνες παικτών, η Automaton θεωρεί ότι ένα πλάνο 400 παικτών σε Map 12χλμ Χ 12 χλμ. Θα είναι πιο πρακτικό.

Σε γενικές γραμμές, η ακύρωση του Mavericks δεν αποτελεί καλό συμπλήρωμα για το SpatialOS, το εργαλείο πάνω στο οποίο χτίστηκε το εν λόγω παιχνίδι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification