Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Last of Us (PS3, PS4)

11 Dec 2011 19:10 - 03 Apr 2023 14:15 #102733 by eliminator


Στα πλαίσια των Spike Video Game Awards, η Sony αποκάλυψε έναν νέο game, το The Last of Us, μέσω ενός απίστευτου τρέιλερ.

Η δουλειά είναι προϊόν της Naughty Dog, προγραμματιστικής εταιρείας της σειράς Uncharted. Στο βίντεο που θα δείτε, ένας πατέρας με την κόρη του μοιάζουν να είναι οι τελευταίοι επιζώντες μιας ολικής καταστροφής. Με βάση το αρχικό teaser trailer , πιθανότατα μια αρρώστια έχει εξαπλωθεί, καταστρέφοντας τον ανθρώπινο πολιτισμό. Το σενάριο αυτό μπορεί να ακούγεται χιλιοπαιγμένο, όμως δείτε το απόσπασμα για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα.



Τα physics και το lip-sync είναι απ' τα αρτιότερα που έχουμε δει και η ατμόσφαιρα δείχνει απειλητική, καθώς οι μεταλλαγμένοι θα θέλουν να τραφούν με ανθρώπινο αίμα. Στόχος σας απ' ότι φαίνεται θα είναι να αλλάζετε διαρκώς τοποθεσία για να σωθείτε.

Το The Last of κυκλοφορεί στο PS3.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2011 14:29 #102759 by eliminator
The Last of Us: Voice Acting



Μαθεύτηκαν οι "φωνές" των πρωταγωνιστών.

Ένα από τα games που έκαναν αίσθηση στα Spike Video Game Awards είναι σίγουρα το The Last Of Us , του οποίου αποκαλύφθηκε το πρώτο, ιδιαιτέρως εντυπωσιακό, τρέιλερ.

Το νέο και αποκλειστικό -για PS3- game της Naughty Dog θα εκτυλίσσεται σε έναν εφιαλτικό post-apocalyptic κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει πέσει θύμα μιας περίεργης αρρώστιας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα καθώς και να δείτε το βίντεο εδώ .

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πολλά σχετικά με το gameplay, ωστόσο κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για τo voice acting του παιχνιδιού. Στην μικρή αλλά πανέξυπνη Ellie θα χαρίσει τη φωνή της η Ashley Johnson, γνωστή για την δουλειά της σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως τα Ben 10 και King of the Hill και σε ταινίες όπως τα Fast Food Nation και What Women Want.


Η Ashley Johnson

Εκτός από την μικρή Ellie όμως, στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί και ένας μεγαλύτερος ηλικιακά και πιο «βάρβαρος» επιζών, τον οποίο θα υποδύεται ο Troy Baker, γνωστός για την δουλειά του ως Two-Face στο Batman: Arkham City και ως James Sunderland στο επερχόμενο Silent Hill 2 HD.


O Troy Baker

Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείτε να ρίξετε μία πρώτη ματιά στους δύο ηθοποιους.


Γρηγόρης Βούλγαρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2011 17:17 #102765 by Antonis Kioseloglou
Σαν γραφικά δείχνει απίστευτο όμως το σκηνικό κάτι μου θυμίζει. Χμμμ μπα η ιδέα μου θα είναι :mrgreen:

[youtube:3760y1mk]
[/youtube:3760y1mk]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2011 19:13 #102768 by eliminator
Όπως και να'χει ακόμα και κλεψια στο σενάριο να έχει γίνει, πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι...Δε λέω περισσότερα μέχρι να δω gameplay videos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2011 20:32 #102770 by theogfilis
Μόνο ανυπομονησία μπορεί να δημιουργεί ένα τέτοιο trailer, κι ας είναι πρώιμο.

Σωστή η παρατήρηση πέρι ομοιότητας με "Ζωντανό Θρύλο", αλλά με πορώνει ακόμη περισσότερο αυτό, καθώς πρόκειται για την αγαπημένη μου ταινία.

Fingers crossed!

One more match, I promise..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Dec 2011 15:55 #102788 by eliminator
The Last of Us: Τα πρώτα στοιχεία



Όλες οι νέες πληροφορίες για το The Last of Us, το νέο μεγάλο project της Naughty Dog.

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας του The Last of Us, Neil Druckmann, εξέφρασε την επιθυμία του να ανεβάσει τον πήχη με την δημιουργία του The Last of Us. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: "Πρέπει να μάθω ακόμη περισσότερα για την σωστή αφήγηση μιας ιστορίας, όπως και οι ηθοποιοί μου να έχουν πιο ρεαλιστικές ερμηνείες στους ρόλους τους".

Ο Duckmann, ο οποίος έχει εργαστεί και στη σειρά Uncharted, δεν παρέλειψε να παραδεχτεί ότι πολλές φορές θυσιάζουν την ποιότητα σε ένα σενάριο, για χάρη της ποσότητας. Όσο για τις κριτικές των media, θεωρεί ότι κακώς βιάστηκαν να κρίνουν το The Last of Us, καθ' ότι "έχει να κάνει με μια ρομαντική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν πατέρα και στην κόρη του και όχι τόσο σε ένα survival horror παιχνίδι". Δεν θα είναι δηλαδή "απλά ένα zombie game" όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε.

Για την μουσική του The Last of Us, εργάζεται ο Gustavo Santaolalla, ο οποίος έχει κερδίσει δύο όσκαρ, για τις ταινίες Brokeback Mountain (2005) και Babel (2006). Ο Neil Druckmann πιστεύει ότι με την συνεργασία αυτή, η Naughty Dog θα αποδώσει μέσα από την μουσική του Santaolalla το κατάλληλο συναίσθημα που χρειάζεται ένα τέτοιο σενάριο. Όσο για το στυλ του παιχνιδιού, τελικά πρόκειται για ένα Survival Action-Adventure, για το οποίο θα εργαστούν 80 developers της Naughty Dog.

[youtube:x1zufwfh]
[/youtube:x1zufwfh]

Σενάριο
Σήμερα γνωστοποιήθηκαν πολλές λεπτομέρειες για το σενάριο του παιχνιδιού, το οποίο όπως ξέρουμε θα διεξάγεται σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ο τόπος του σεναρίου λοιπόν θα είναι η Αμερική και -όπως ήδη θα έχετε αντιληφθεί- ο πληθυσμός της γης θα έχει σχεδόν αφανιστεί από έναν θανατηφόρο ιό, που θα έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Κύριες εμπνεύσεις του σεναρίου ήταν η ταινία No Country for Old Men, το κόμικ The Walking Dead και το βιβλίο City of Thieves. Καμία αναφορά ωστόσο δεν έγινε στο Iam Legend, μια χαρακτηριστική ταινία όπου πρωταγωνιστούσε ο Will Smith.

Το τρέιλερ είναι λίγο παραπλανητικό, καθώς δεν θα πρόκειται για ένα zombie game, αλλά για την σχέση του πατέρα (Joel) με την κόρη του (Ellie). Η Naughty Dog δεν διευκρινίζει αν θα ελέγχουμε τον πατέρα ή την κόρη, όπως επίσης και αν θα υπάρξει Co-op. Ότι κάνετε θα είναι καθοδηγούμενο, όπως στο Uncharted, δηλαδή ο κόσμος δεν θα είναι ανοιχτός προς εξερεύνηση. Θα μπορείτε ωστόσο να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας, επομένως είναι πολύ πιθανό να μην έχουμε linear σενάριο. Επιπλέον, γνωστοποιήθηκε ότι για το παιχνίδι θα δουλέψει και ο Mark Richard Davies, επικεφαλής σχεδιασμού του Enslaved: Odyssey to the West .

Το The Last of Us είναι αποκλειστικός τίτλος του Playstation 3, για τον οποίο δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν τους ρόλους των δύο πρωταγωνιστών.


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Dec 2011 16:14 #102791 by engman
Replied by engman on topic The Last of Us (PS3, PS4)
και το uncharted ήταν λίγο tomp raider, indiana jones κ.α. αλλά η naughty dog έκανε το παιχνίδι πολύ ξεχωριστό οπότε πιστεύω πως θα έχουν να δώσουν κάτι καλύτερο από το uncharted στο last of us (μήπως υπερβάλλω:D)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2012 23:40 #104487 by eliminator
The Last of Us: Screenshots



Οι πρώτες εικόνες μέσα από το παιχνίδι, καθώς και νέες πληροφορίες.

Το GameInformer αποκάλυψε τα πρώτα in-game screenshots απ' το The Last of Us.

Στο Survival Action-Adventure που ετοιμάζει η Naughty Dog, πρωταγωνιστές θα είναι ο Joel και η Ellie, οι οποίοι θα δώσουν μάχη επιβίωσης ύστερα από μια ολοκληρωτική καταστροφή στον πλανήτη. Η προγραμματιστική εταιρεία της σειράς Uncharted, αποκάλυψε έμμεσα την γέφυρα του Pittsburgh της Αμερικής, ενώ όπως έγινε γνωστό θα υπάρχουν κανονικές σκηνές δράσης και μάχες σώμα με σώμα. Τα όπλα θα σπάνε, οπότε θα πρέπει να συνθέτετε νέα αντικείμενα από υλικά που θα συλλέγετε. Εσείς θα χειρίζεστε τον Joel, ενώ η νεαρή Ellie θα σας ακολουθεί και θα σας βοηθάει σε κάθε περίσταση.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3 ανάμεσα στα τέλη 2012 και τις αρχές του 2013. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τρέιλερ .

Ο Joel και η θέα


Joel


Joel & Ellie



Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2012 19:11 #104554 by eliminator
The Last of Us: Online mode



Το επιβεβαίωσε η Naughty Dog, μαζί με πολλές ζουμερές πληροφορίες.

Ο game director του The Last of Us, Bruce Straley, αποκάλυψε ότι στο πολυαναμενόμενο Horror Action-Adventure, η Naughty Dog σκοπεύει να εισάγει "ένα είδος online multiplayer" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Όσο για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, αποκαλύφθηκε ότι η Ellie θα είναι ένα 14χρονο ορφανό κορίτσι, στην οποία αρέσουν τα κειμήλια. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι θα διαμένει σε ένα οικοτροφείο, σε περιοχή που θα έχει τεθεί υπό καραντίνα απ' τον στρατό, όπως πολλές ακόμη περιοχές του παιχνιδιού. Επίσης, συχνά η περιέργειά της θα την βάζει σε περιπέτειες.

Απ' την άλλη, ο Joel, θα είναι έμπορος όπλων και ναρκωτικών και θα δυανύει την τέταρτη δεκαετία της ηλικίας του (προς το τέλος της). Οι δυο τους θα συναντηθούν όταν θα προσπαθήσουν να αποδράσουν απ' την προστατευόμενη περιοχή. Θα καταδιωχθούν απ' τον στρατό, αλλά τελικά θα καταφέρουν να ξεφύγουν κι έτσι θα ξεκινήσει η περιπέτειά τους.

Στο παιχνίδι θα υπάρχουν health packs, τα οποία για να εφαρμοστούν θα απαιτούν ένα χρονικό διάστημα. Καλό θα είναι ανά διαστήματα να επιλέγετε και το να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας (σ.σ. ληστές που θα σας καταδιώκουν) αντί να τους πολεμήσετε. Επίσης, ο Joel δεν θα είναι ο μόνος που πυροβολεί, καθώς αναμένεται να μάθει στην Ellie πως να χειρίζεται όπλα! Αυτό που μαντεύουμε από τώρα, είναι ότι πιθανότατα θα αναπτυχθεί μια σχέση τύπου πατέρα-κόρης, κάτι που σίγουρα θα μας φέρει στο νου μελοδραματικές σκηνές από ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου.

Το The Last of Us αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 και αναπτύσσεται από τους πιο έμπειρους προγραμματιστές της Naughty Dog. Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι οι developers του Uncharted 3 δεν έχουν κάποια σχέση με αυτούς του The Last of Us, καθώς τα δύο projects αναπτύσσονταν εδώ και χρόνια παράλληλα.


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2012 15:52 #104627 by Άγγελος Φασούλης


The Last of Us: Το story

Νέα στοιχεία για το σενάριο του παιχνιδιού.

Η Naughty Dog μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την πλοκή του Survival Action-Adventure The Last of Us.

Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Bruce Straley και ο δημιουργικός διευθυντής Neil Druckmann, αποκάλυψαν ότι το σενάριο θα διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά από ένα ξέσπασμα ιού που θα αποδεκατίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό. Οι εναπομείναντες επιζώντες θα παραμείνουν σε ζώνες ασφαλείας φυλασσόμενες απ' τον στρατό, όπου θα ζήσουν φτωχή ζωή. Οι κάτοικοι θα εκτελούνται ακόμα και για τις πιο ασήμαντες παραβάσεις, ενώ όποιος αποδειχθεί θετικός στον ιό θα του γίνεται αμέσως ευθανασία.

Οι βασικές προμήθειες είναι λιγοστές κι η ανθρωπότητα σταδιακά καταρρέει, καθώς οι μολυσμένοι κάνουν συχνές επιδρομές. Ο λαθρέμπορος Joel στα 40κάτι του, ζει στη τελευταία ζώνη ασφαλείας που έχει απομείνει. Το ηθικό των κατοίκων όμως έχει πέσει και κάνει το παν για να επιβιώσει. Αναλαμβάνει λοιπόν ένα έργο επί πληρωμή. Να περάσει την 17χρονη Ellie από τα σύνορα της ζώνης ασφαλείας (για άγνωστους λόγους) και να αποδράσει μαζί της. Η Ellie μεγάλωσε σε ένα στρατιωτικό ορφανοτροφείο για όλη της την ζωή, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα και αναγκάζεται να φύγει.

Κατά την απόπειρα απόδρασης, οι δύο πρωταγωνιστές πιάνονται όμηροι έξω απ' τα τείχη της πόλης από στρατιώτες. Τελικά καταφέρνουν να ξεφύγουν και αναχωρούν για ένα ατελείωτο ταξίδι, στο οποίο θα επιχειρήσουν να βρουν ένα φίλο του Joel που μένει έξω απ' την ζώνη ασφαλείας. Στον αχανές και...μολυσμένο κόσμο όμως, θα αντιμετωπίσουν μαζί πολλές απειλές.

Ο Neil Druckmann δήλωσε κάτι πολύ σημαντικό, ότι το The Last of Us προορίζεται για αυτοτελή ιστορία και ότι η Naughty Dog δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο sequel. Δεν θέλουν δηλαδή να αφήσουν αναπάντητα ερωτήματα. Αν όμως το παιχνίδι τα πάει καλά και οι fans θέλουν και δεύτερο μέρος τότε ίσως το ξανασκεφτούν.

Το The Last of Us θα κυκλοφορήσει πιθανόν μέσα στο 2013, αποκλειστικά για PlayStation 3.


Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification